Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO. Moment special la Centrul pentru Vârstnici Sf. Anton! Un bunic a împlinit 100 de ani

Moment special, duminică, la Centrul de Rezidență pentru Vârstnici Sf. Anton din municipiul Satu Mare! Ferenc Layos, unul dintre beneficiarii Centrului a împlinit 100 de ani, iar momentul a fost celebrat pe măsură. Personalul i-a pregătit seniorului o zi cu totul deosebită: tort, șampanie, mâncare, dar cel mai important: multă iubire și zâmbete. 

Nicio sărbătoare nu rămâne nemarcată la Centrul de Rezidență pentru Vârstnici Sf. Anton. Proprietarii, medicii stomatologi Cosmina și Cosmin Rațiu au întotdeauna grijă ca fiecare sărbătoare sau zi deosebită să fie simțită cu bucurie de beneficiari.

„Astăzi în cadrul Centrului de Rezidență pentru Vârstnici am avut deosebita plăcere de a-l sărbători pe bunicul nostru Ferenczi Layos care a împlinit distinsa și venerabila vasrta de 100 de ani. Din imagini se vede fericirea, bucuria și dragostea pe care personalul Centrului de Varstnici o acordă rezidenților noștri, iar astăzi este o zi unică și plină de bucurie în activitatea Centrului nostru. LA MULȚI ANI !!!”, a publicat pe pagina sa de Facebook proprietarul Centrului, Cosmin Rațiu.

Centrul de Rezidență pentru Vârstnici Sf. Anton din municipiul Satu Mare este dovada că se poate. Este dovada vie a faptului că seniorii pot fi tratați cu respect, în condiții deosebite, bătrânețea fiind, astfel, pentru unii dintre beneficiari perioada cea mai frumoasă din viața lor.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.