Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Peste 17 tone de deșeuri provenite din Germania și Franța, oprite în vama Petea

Peste 17 tone de deșeuri au fost oprite de autoritățile sătmărene în Vama Petea. Deșeurile erau aduse din Germania și Franța.

În perioada 10.08.2021 – 14.08.2021, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Satu Mare, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliţiei de Frontieră – Punctului de Trecere a Frontierei Petea, nu au permis intrarea în ţară a trei automarfare încărcate cu deșeuri, în special cauciucuri uzate, pentru care șoferii nu au putut prezenta documentele prevăzute de lege, necesare transferului unor astfel de materiale.

S-a constatat faptul că, cele trei automarfare erau încărcate cu cca 17,5 tone deşeuri, provenite din Germania şi Franţa. Autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a mărfurilor transportate.

Sursa: Garda de Mediu Satu Mare

19 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Nimeni nu pune problema de ce exista aceste transporturi. Noi romanii nu ne permitem lucruri noi si asa ajungem sa cumparam second hand. Asa zise deseuri. Desi chiar si in tari dezvoltate exista comertul cu obiecte la mana a doua

  2. Szabika Magyar Răspunde

    Oare unde duc aceste anvelope?
    As avea nevoie de un set pe Cayenne. Please

  3. Pupãzãu Răspunde

    Inapoi in ungaria cu ele, acolo le este locul. Nu trebuie lasate sa treaca granita.

    • Pupãzãu Răspunde

      Vagy tudomis en , olyan huje vagyok mint egy szar darab. De Nyiregyhazan szeretem aztatni magamot a Sostofurdon, mert a roman strandokkal tele a tokom is mar. Ott nincs manele meg miccs szag.

      • Pupãzãu Răspunde

        La nireghaza si cu tine…vezi ca ti-ai gresit numele…e Pãmpãlãu, dar la cat esti de retard nu ai reusit sa scoti ceva mai original. Snoop dobi toc. Furi nume ca nu te duce cartoful ala ce-l ai in cap pe post de creier.

  4. Satmarean Răspunde

    Napoi, visza, țuric !!!

    • Pupãzãu Răspunde

      Latod, ha nem adtak rendesen spagat a granicsereknek/vamosoknak?

      • Pupãzãu Răspunde

        Ez annak köszönhető, hogy a magyaroknak joguk van belépni az osztályra. dic spagat. ahogy a magyar teszi, a tornászok sem teszik ezt az olimpián.

  5. Szatmari Răspunde

    Mai sunt oameni cu masini scumpe, nu oltcit sau logan, masini pe care un set de gume ajunge la 5-6000 de lei noi.
    De unde atatia bani? Vreau second gumi!!!

    • Pfraizar' Răspunde

      Adica nu ai 6000 de lei sa dai pt siguranta ta si a familiei tale dar ai 5 lei sa stai o zi intreaga pe o cafea in fata la corso. Noroc ca ai masina bengoasa.

      • Byontek Răspunde

        @Pfraizar’. Eu cred că abia reușește să scoată 10-15 lei pe zi pentru alimentare ca să ajungă până la cafeaua aia și înapoi acasă. Atât despre foarte mulți care umblă cu astfel de herghelii dar subt rupți în fund de fapt. Toată lumea civilizată se miră cum de sunt atâtea mașini ultimul răcnet pe șosea la noi dar pică toată infrastructura și inclusiv casele pe noi. Cine a fost puțin afară știe despre ce vorbesc. Și cine a fost afară știe că vesticul nu-și cumpără astfel de mașini dacă nu are nevoie de așa ceva. Sau își cumpără dacă le are pe toate celelalte.

        • Naescu Răspunde

          Câți stau cu chirie și au BMW in fața casei ?

        • Pfraizar' Răspunde

          @Byontek din pacate masina in Ro reflecta statutul social si cum te percepe lumea in societate teoretic, practic pana deschide gura. Frate, poti avea ultimu ragnet de masina daca nu sti lega doua cuvinte “toti”.

  6. Pupăzău Răspunde

    Acesta a fost momentul artistic în care m-am dat de gol și am demonstrat că nici primele două propoziții din știre nu am fost în stare să citesc! Noroc că nu i-am fraierit pe sătmăreni că altfel acum eram obligat să citesc și să semnez acte zilnic fără număr, fără număr de ajungeam printr-un accident politic primar !!! Ce stress era atunci pe capul meu !!! Gumele au venit de la tante Merkel (Deutschland) și de la musiu Macron (France) !!! 🤔😱😤💩😲 Comprende? Capisci? Verstehe mich? …😱😤😭😪😨🥴😲🤮🤫😫🤢

  7. @Naescu Răspunde

    Eu cunosc unul care nu demult și-a luat un beemweu din ăsta. Abia reușește să strângă atâția bani să mergă în weekend până în satul apropiat de unde se trage ca să se dea barosan printre săteni.
    Și chiar nu are nevoie de asemenea animal pe șosea, nici biznis din ăla nu are ca să zici că umblă pe coclauri sau de-a lungul și de-a latul țării! Dar bineînțeles își ține mașina în fața casei pe trotuar ca să te lovești de ea sau să îți scoată ochii, dar are curtea goală. Mă gândesc că de aia că acolo nu ar vedea nimeni ce gagiu barosan este!?!?

    • Pfraizar' Răspunde

      Esti sigur ca nu a spalat “ueceaua” pafara’?

      • @Naescu Răspunde

        @Pfraizer’. De fapt mi se rupe de ce face sau ce a făcut. Dacă nu ar trebui să facă toată lumea, cunoscut sau necunoscut, toată ziua bună ziua deplasare forțată peste obstacole artificiale. E plin orașul, de fapt toată țara de astfel de nesimțiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.