Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Poliția în alertă! Tânăr sătmărean dispărut fără urmă

Polițiștii fac apel către persoanele care pot să ofere informații despre Briciu Sorin Vasile, un tânăr sătmărean despre care familia nu mai știe nimic.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați sâmbătă, 7 august, de familia unui bărbat de 34 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, BRICIU SORIN VASILE, că acesta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 6 august și nu a mai revenit, informează Bihon.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, tânărul în vârstă de 34 de ani este originar din județul Satu Mare.

SEMNALMENTE: înălţime 1,80 m, greutate aproximativ 75 de kg., constituție atletică, ten deschis, faţă ovală, păr negru, ochi căprui.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta acesta la data dispariției.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să sune la 112!

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Satu Mare e noul Twin Peaks? Oamenii dispar unul dupa altul.

  2. Hitler Răspunde

    O sa gaseasca beat intr-un sant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.