Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Părintele Constantin Necula vine la Satu Mare

Părintele Constantin Necula, prodecanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu, vine la Satu Mare.

La iniţiativa asociației Civice Tempora Satu Mare va avea loc  Conferința „EROI și MARTIRI” susținută de părintele conferențiar universitar dr. Constantin-Valer NECULA, în data de 17 august 2021, ora 17:00, la Catedrala Ortodoxă Română „Adormirea Maicii Domnului” din Satu Mare.

Conferința este organizată cu binecuvântarea PS Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

Intrarea este liberă.

11 comentarii

  1. Profesor Răspunde

    Ce bucurie!! Mulțumim!

  2. Hitler Răspunde

    Sa suga pul@ lui dumnezeu!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Daca-i cu binecuvantarea jupanului iUSTIN merg si io. Altfel imi era frica sa nu fac vre-o nefacuta, ca in ziua de azi diavolu lucreaza cu nuante. Si mno, buna ocazie ca pochu asta sa exice ce e de fapt cu eroii…cum plavanii ce fugeau veseli in fata mitralierelor o faceau de fapt ca atat ii ducea mintea pe incoptentii de comandanti. In tari civilizate nu le trebe eroi, le ajung oameni competenti.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Ciudat cum,cu cat e mai rupta in kur o tara,cu atat are mai multi eroi.
        Da ca veni vorba, se aude ceva de catargu ala falnic, de la Economic? Ca banii s-or cam scurs prin degetele alauia de la tempora, dar nimic falnic prin zona.

  3. Valahu Răspunde

    Iartal Doamne pe acest avorton ca nu stie ce vorbeste ! Cacat cu ochi nu ti rusine cand te uiti in oglina ori poate ti frica s-a te uiti ca si tu te sperii de cum arati!Saraca mata ce a fatat.

  4. Hitler Răspunde

    Am baut cam mult si m-am cacat pe mini asa fac cand ma imbat.

  5. observator Răspunde

    Probabil își va dezvolta public poziția bisericii privind noua teorie revoluționară LGBTQ privind părintele 1și 2 ??? Că am înțeles că de scăpăm de covid urmează ceva revoluție asexuată sau ceva cam pe acolo. Sunt curios adepții vaxeri ce vor zice când vor primi interzis la sex sau va trebui să ceară și pentru ăla ceva certificat curcubeu asta ca să aibă voie??? Mergem spre bine de tot!🤮 Văi de capul nostru! Aliluia și amin!

  6. Gheorghe Răspunde

    https://ziare.com/social/stiri-sociale/video-cum-abuza-fostul-episcop-al-husilor-baieti-de-seminar-1660190

    Popa nicula sa ne spuna cum se poate ca preasfantu,preafericitu sub obladuirea lui sa tolereze astfel de pacate ani de zile la rand.Cum mai poti sa propovaduiesti ca esti impotriva lgbt daca tu pastoresti astfel de deavoli??Cine va mai crede cand voi nu taiati in carne vie ci ascundeti mizeriile sub pres?La fel si biserica catolica si acolo sun spurcaciuni si faradelegi cu duiumu si se mai mira ca nu-i baga nimeni in seama,ca lumea so saturat de ei.Peste 10-15 ani mo sa aveti bisricile goale,o sa le vindeti si o sa se transform ein orice altceva pentru ca voi sunteti niste lupi paznici la stana.Nu vedeti unde sunteti mai sluji oarbe care duceti oamenii in ratacire si in loc sa va pocaiti de faptele voastre marsave ,de lacomia si perfidia voastra voi persistati in ele dorind ca oamenii,,sa faca ce zice popa nu ce face popa”…un slogan al dracului de parswiv in care voi vreti sa va mascati faradelegile si sa orbiti oamenii.Nu se mai poate,este indeajuns cat ati umblat doar dupa interes,dupa datina strabuna si nu invatati pe oameni ,,legea dragostei lui Cristos”ii invatati tot felul de aberatii care nu duc la credinta si de aceea suntem unde suntem….Voi vreti ca oamenii sa fie de treaba iar voi sunteti majoritatea vanduti lui mamona!!!
    Nu aveti pic de viziune nu aveti notiunea realitatii in care traim,voi o dati inainte cu,,romania tara crestina,popor cresti de un milion de ani,cu noi e dumnezeu(care?? dintre ei)si tot felul de vorbe care prind(inca)la babele de 60-80 de ani.Veti fi vinovati inainte dreptuluiDumnezeu de indobitocirea si ratacirea multor suflete pentru ca sunteti doar niste ,,morminte varuite si sluji platite”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.