Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Angajări la Electrolux Satu Mare. Se oferă salarii atractive

Electrolux Satu Mare angajează operatori în productie. Se oferă un salariu atractiv, un venit lunar brut de până la 3.584 lei plus tichete de masă de 20 lei/zi lucrată.
Cerinţe:
– Studii Medii
– Îndemânare
– Experienţa în mediul de producţie reprezintă avantaj
Cererile se completează la Poarta nr 2 de pe Calea Traian nr 23-29 Satu Mare (la sediul Electrolux).
Detalii la telefon 0749.227.352.

2 comentarii

  1. Electrolux Răspunde

    Hai vaccinatilor, sclavilor, treceti la munca. Sclavi sunteti, sclavi ramaneti. Puneti botul la munca.

  2. Gheorghe Răspunde

    He,he,he de ce nu spuneti 3584 lei BRUT ramai in mana cu 2098 de parai.Sau ce va este rusine de ofertele voastre bomba?…spuneti mai sa inteleaga tot io-bagu ofertele voastre de firma cu renume in satmnar si aiurea.
    Am vazut ca se facuse coada la voi la poarta.Ce mai stati,fuga la poarta sa nu care cumva sa va scape vreunul doritor de castiguri babane.Nu mai ziceti,,lasa ca steapta 100 la poarta”sloganul bisnismenilor satmareni de acum vreo 10-15 ani cand mai gaseai meseriasi sa angajezi.Acum cine-i are grijeste de ei si-i plateste binisor.
    Ma bucur ca nu va lasati,tot cautati si voi ca si lucut macelaru celebru creator de carnati si omn(o mancare nedefinita)care mai ieri se plangea ca nu are la cine sa dea bani,de salarii bineinteles.
    Mai va lasam banii voua.Nu ne trebuie,fie ai vostri ca noi ne descuracam si alt fel.Pur si simplu nu vrem sa lucram pentru maruntisul vostru.Ramaneti voi cu banii poate va saturati odata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.