Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Coronavirus Satu Mare: 130 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 21 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.158.841 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID-19), dintre care 80 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.082.701 pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.789 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 80 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 35.721 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 20.09.2021 (10:00) – 21.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 129 de decese (57 bărbați și 72 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Municipiul București.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.334. Dintre acestea, 990 sunt internate la ATI.

14 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

    V-am lipsit?

    • covid 19 Răspunde

      Nuuu! Dar drept pedeapsă că ieri nu ai pontat pe site trebuie să scrii asta de 100 de ori!!!

  2. L-o Răspunde

    MAI TERMINAȚI ODATĂ CU TÂMPENIA ASTA INVENTATĂ DE COVID ȘI VEDEȚI-VA DE TREABĂ!!! ÎN CURÂND CU VOIA LUI DUMNEZEU VA FI RĂZBOI CIVIL ÎN ROMÂNIA DE NU VA MAI RĂMÂNE NICI URMĂ DE PNL USR PLUS UDMR IOHAOS CIOLANOS!!!!

    • Christos Răspunde

      Bage Dumnezo poola-n ma-ta de jigodie proasta, muri-ti-ar tat neamu de idiot prost, tra-ti-as calcan plua de mancator de kit!

  3. L-1 Răspunde

    =)) da cine o sa ramana? aur-o-lacii ??

  4. Liberalo Răspunde

    Alertă maximă!!!!! Vicepreședintele consiliului județean valer Beseni are COVID. Nu era vaccinat! Asa exemplu dau liberalii pentru vaccinare? Ar trebui dat afară pentru zadarnicirea combaterii coronavirusului. Oare pe cati i- a nenorocit, infectandu-i, având in vedere ca s-a întâlnit cu sute de oameni? Dezastru!

    • Christos Răspunde

      Are de-o saptamana, doar ca borfasii din prefectura au musamalizat cazul, ca sa nu creeze panica! Idiotul a venit cu Covid din Bucuresti si a participat la deschiderea mai multor scoli din judet!

  5. Maica Sfânta Răspunde

    JIGODII ORDINARE CU COVIDU VOST INVENTAT DE IOHAOS CIOLANOS HITLER ȘI PNL USR PLUS UDMR CA SĂ DISTRUGĂ TARA!!!!

  6. TOMA NECREDINCIOSUL Răspunde

    EU NU CRED ÎN COVID NICI DACĂ ÎL VĂD PENTRU CĂ NU EXISTĂ…. E DOAR O FĂCĂTURĂ POLITICĂ MARCA IOHAOS CIOLANOS HITLER ȘI PNL USR PLUS UDMR SĂ CONDUCĂ TARA DUPĂ BUNUL PLAC ȘI SĂ O DISTRUGĂ DEFINITIV!!!!

  7. Glumetul Răspunde

    Asta a ramas in secolul trecut.

  8. ... Răspunde

    Ceva știri despre Beșeni? Am înțeles că s-a pozitivat și nu e vaccinat. Întreb și eu cum. Am înțeles că asta e împotriva dogmei cîțisto-orbaniste. Și am înțeles că a fost în contact cu o grămadă de oameni. Ce om responsabil, nu??? Model pentru restul!?!? Sau nu aveți voie să pomeniți? Omerta?

  9. Vaidenoi Răspunde

    Beseni este exemplul clar că nici ei nu cred in covitu asta, mi-ar place sa il vad pe Beseni la tv convingand lumea sa se vaccineze! Oare isi da seama cineva pe mâna cui am ajuns? Curată bătaie de joc!

  10. Aerosol Răspunde

    Bravo, domnu Beseni pentru curaj si ca nu va lăsați manipulat de ăia cu vaccinul. Domnul Beseni a lucrat la spital si stie el de ce refuză vaccinul! Suntem hotărâți să nu ne lăsăm înțepati! Cristosii voștri de criminali! Domnule Beseni sunteti un exemplu pentru noi! Mai sunt si oameni cu coloana care stiu ca vaccinarea e o crimă! Bravo Beseni, exemplul dvs. ne încurajează pe toți! Adevarul va triumfa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.