Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Elevi din Satu Mare, infectați cu COVID-19! Mai multe clase au fost închise

Mai multe clase din Satu Mare au fost închise, după ce au fost înregistrate multiple cazuri de infectare cu coronavirus în rândul elevilor.

Sunt vizate mai multe clase de la următoarele unități de învățământ din Satu Mare: Școala Gimnazială ”Bălcescu-Petofi”, Colegiul Național ”Kolcsey Ferenc”, Liceul Tehnologic Romano-Catolic ”Ham Janos”, Colegiul Național ”Doamna Stanca”, Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”, Liceul Teoretic German ”Johann Ettinger”, Școala Gimnazială Tășnad, Școala Gimnazială Viile Satu Mare, precum și Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 Satu Mare, respectiv Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 Satu Mare.

Astfel, până în data de 3 octombrie, elevii nevaccinați din clasele vizate vor urma cursuri online.

 

23 comentarii

  1. IT Răspunde

    Vaccinatii astia agresivi sunt ca iehovistii , penticostalii.

    • Nu mai zi antivaxerule si hotz de nick uri! Răspunde

      Nu mai zi antivaxerule si hotz de nick uri!
      Parca aveti o placere sadica sa speriati oamenii de vaccin, nu aveti scrupule in a folosi orice mijloace pt asta, gunoaie ordinare, din cauza voastra mor oameni.

  2. România Răspunde

    Veizi ca iar injuri omul. Tot ma gandesc ce veti face dupa pandemie. Presupunand ca voi veti trai si toti anti vor muri. Pe cine veti injura atunci? Sau partidul se va ingriji ca sa aveti alt meniu atunci? “Noi muncim noi nu gandim”? Veizi ca asta a fost lozinca fesenistelor de la Apaca! Unde ati ajuns omule sa faci coalitzie cu pesede ca si usere cu aur????

    • Sîca Răspunde

      Mai tăceți dreaq din gură, alarmiștilor nesimțiți și provocatori. Nu trece zi să nu fiți primi pe portal cu știrile voastre documentate *științific* de coordonatorul vostru impertinent cu toată lumea. Acum intrați pe latura politică ,vai de capul tău cu link ul de mai sus.

    • Pfraizar' Răspunde

      M**e PSD :)))))))

  3. SuGolan Răspunde

    Mafia în sutană! Atenție la acești mafioți farisei fomiști! Singurul lor Dumnezeu este banul!!
    Unde vedeți un popă ortodox smerit, cu haine modeste, precum purta Hristos?
    Ei, mafioții ortodocși, poartă la vedere ceea ce le este mai de preț, aurul, banii și alte avuții pământești, dar sufletul lor putred este demult amanetat diavolului!
    Mai este unul, hoț de moaște sfinte din mănăstirile greciei, robotul mincinos eManuel de la mesteacăn, distrugătorul de căsnicii, care îndeamnă oile și berbecii să refuze vaccinul și cardurile de orice fel, dar care are conturile bancare pline de valută, și bineînțeles că este vaccinat!

  4. radical2 Răspunde

    Cred ca vaccinatii au inteles gresit utilitatea vaccinului. Posibil ca ofera o protectie mai mare impotriva virusului, dar nu inseamna ca nu mai transmiti. Ori ei fiind protejati, nu le mai pasa de cei din jur. Sau considera ca ei nu mai pot transmite. De aceea corect ar fi sa se testeze si ei. Daca un profesor vaccinat tramite virusul in timpul orei ce se intampla? Vedeti , masurile astea nu au nicio logica. De aceea sunt in continuare sceptic, si prefer sa nu ma vaccinez. Oricum am facut covid si deja am stat langa persoane infectate mai mult timp. Deci si imunzarea naturala functioneaza. Sigur ca sunt si cazuri grave, dar pana la urma mai multi mor de cancer si de accidente chiar.

    • Logaritm2 Răspunde

      Imunitatea naturala functioneaza… Daca scapi, multi din cei trecuti prin cea veche se cred supermani si au devenit propagandisti antivaccin. Cu noua Delta se pot reinfecta si cei care au trecut prin covid.
      Imunitatea naturala functioneaza : zi asta la cei 2 copii orfani ai jandarmului de 35 ani.

      • ... Răspunde

        De ce ești așa? Ăla nu făcuse înainte covid! Bagi tiribombe gratis aici mă gândesc contracost!

        • Jack pt ... Răspunde

          Tu nu ai inteles nimic : citez radical 2 : ” Deci si imunzarea naturala functioneaza. ”
          deci trebuie sa te infectezi , si esti imun dupa ( cat ,nu se stie , tot mai multi se suprainfecteaza cu Delta ) dar pentru asta trebuie sa supravietuiesti .Mai nou le reuseste le tot mai putini .La celelalte valuri se umpleau spitalele ,apoi ATI ,apoi decedatii .Acum din startul acesta de 3 saptamani la ATI nu mai sunt locuri , la spital mai sunt ,deci virusul este mai periculos .

          • ...

            Ba tu nu înțelgi! După ce ministresa ta Mihăilă desființează nu știu de ce și nu știu pe ce bază 1600 paturi la ATI create foarte greu acum normal că nu sunt locuri! Dar vine perfect ca să alarmezi populația care abia așteaptă să se sperie. Ar trebui să terminați cu știrile alarmiste pentru că au efect invers. Nu ați învățat asta într-un an și ceva? Nu vedeți că habar nu aveți de psiholigia maselor?

      • radical2 Răspunde

        Selecție naturală…

    • ... Răspunde

      … și problema mai este cu mulți vaccinați nu se mai protejează. Apoi dau vina pe cei nevaccinați. Deci problema până la urmă este că ei nici acum nu au imprimat pe hard că indiferent de cum stăm cu corona trebuie să ne protejăm cu toții cel puțin încă vreo doi-trei ani! Și am fost optimist! Restul e blabla și bărbi multe fără acoperire în fapte. Pentru că dragilor vaccinați degeaba rupței gura cu dogma cea nouă când ați ajunge și voi în spital cu tot cu supervaccin eroii noștri și ai tuturor tot acolo vă vor băga pentru că nu știu altceva decât protocolul și iar protocolul. Atenție, sunt vaccinat dar mă îngrozesc de comportamentul unor zi de zi. Iar peste puțin trec scriptic și faptic cele 6 luni declarate și atunci nu știu ce veți face. Eu unul sigur nu mă voi mai vaccina pentru am trecut și prin boală. Vă urez la toți sănătate multă și mai răsfoți câteaodată cursurile alea ale voastre vechi de igienă și de epidemiologie sau virusologie. Pentru că mulți postaci de aici aveți carențe mari, enorme chiar în știința pe care o afișați.

      • AziNuPrea Răspunde

        Ba, ne proetjăm!
        Uite, chiar ieri am făcut sex (ocazional, dar tradițional) cu o nevaccinată (măritată cu un fraier tot nevaccinat, familie tradițională, ce mai) și am folosit prezervativul! De ce ne vorbești de rău?!?

  5. delia Răspunde

    Asa e , cei vaccinati au impresia ca daca au serul gata nu-i mai atinge nimic si mai rau vad ca sar la gatul tuturor.Clar s-a spus ca nu sunt protejati cu nimic , doar s-ar putea sa faca forme usoare, desi tot mai multi sunt spitalizati. Cum ramane cu cei vaccinati la inceputul anului care nu mai au anticorpi, am cunostinte vaccinate in aprilie-mai si s-au imbolnavit rau.Cred ca n-o sa mai citesc niciun comentariu la aceste articole pentru ca doar se injura si se denigreaza oameni. Fiecare sa isi vada de corpul si viata lui..si mai informati-va din studii stiintifice.Fara foc ..nu iese fum..niciodata.Mai cititi si din surse externe..ca la noi e doar propaganda.Pentru un vaccin nu semnezi pe propria raspundere, inseamna ca nu e ok, nu prezinta siguranta.

  6. aichiu Răspunde

    Ba, aici ar trebui un filtru de IQ pentru comentaci. Daca ai sub media de 94, pana la 70, poti folosi doar unele cuvinte.
    Daca ai sub 70, doar onomatopee.
    Daca esti peste 94, descarca-te.e

    • AziNu Răspunde

      Oamenii care vorbesc intruna despre IQ sunt oameni prosti care se cred destepti. Cunosc un vreo 2 care toata ziua se lauda cu IQ-ul lor. E vai de viata lor

      • ... Răspunde

        @AziNu cei care chiar au IQ mare sunt atât de inteligenți să se autoprotejeze și să nu se laude cu asta. Oricum pe ceilalți îi depășește asta. Iar în cazul celor care se laudă cu asta cu gura mare fii sigur că nimic nu e adevărat din ce afirmă. Oricum asta în viața de zi de zi nu știu cât contează și nu cred că virusul are ori ba orice fel de simpatie sau aversiune față de ei,

  7. aichiu Răspunde

    ntz.. nu al meu, ca eu is pe onomatopee. Zic de filtru. Ar trebui ca portalsm sa ii testeze intainte de comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.