Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Coronavirus Satu Mare: 55 de cazuri noi și trei decese, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 14.337 îmbolnăviri, 12.975 vindecări și 399 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 55 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au înregistrat 3 decese, 2 paciente de 71 respectiv 79 de ani la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, secția ATI și un pacient de 73 de ani la Spitalul Municipal Carei, cu multiple comorbidități.

Până astăzi, 12 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.120.804 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.065.710 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.255 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.990 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 11.09.2021 (10:00) – 12.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 29 de decese (18 bărbați și 11 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bihor, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Timiș și Vaslui.

Dintre cele 29 de decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani, 3 la categoria de vârstă 40-49 ani, 3 la categoria de vârstă 50-59 ani, 4 la categoria de vârstă 60-69 ani, 10 la categoria de vârstă 70-79 ani și 8 la categoria de vârstă peste 80 ani. 28 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4.813. Dintre acestea, 600 sunt internate la ATI.

15 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

  2. Cataamanelistu Răspunde

    HA ha ha!!!

    • R&H Răspunde

      Posibil ca vaccinul sa provoace miocardita , dar si covidul provoaca si inca mult mai puternic ,7% au decedat din aceasta cauza si nu a plamanilor facuti praf …
      Some argued that up to 7% of COVID-19–related deaths were attributable to myocarditis.

      Toti virusii care ajung in corp provoaca miocardita.
      Myocarditis is an inflammatory disease of the heart characterized by inflammatory infiltrates and myocardial injury without an ischemic cause.8 The most commonly identifiable cause of myocarditis in the United States and other developed countries is viral.Despite being a minor cause of all viral myocarditis cases, human coronaviruses have been linked to myocarditis in patients of all age groups.

  3. H&R Răspunde

    “Deși masca de protecție este obligatorie pentru toți cei care sunt prezenți la faimosul festival de muzică electronică, nimeni nu ar fi purtat mască la UNTOLD 2021, nici măcar primarul Emil Boc, care a refuzat vehement să fie fotografiat la părăsirea festivalului, în timp ce era acompaniat de soția sa Oana.”

  4. Dr Haus Răspunde

    Millions of doses of COVID-19 vaccine have been given, and there have only been 1,000 cases of heart inflammation. Doing the math, the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) notes that for every million doses given, there have been 67 cases of heart inflammation in boys 12 to 17 (nine in girls of that age group), 56 in those aged 18 to 24 (six in girls), and 20 in males 25 to 29 (three in girls). COVID-19 can affect the heart, too — not only as part of MIS-C, a multisystem inflammatory complication of COVID-19 seen in children, but also just from the infection itself. COVID-19 can cause heart damage, including myocarditis.

  5. H&R Răspunde

    “Imunitatea naturală și vaccinarea pot oferi cea mai bună protecție
    Analiza a indicat faptul că persoanele care nu au avut niciodată infecția și au fost vaccinate în ianuarie sau februarie 2021 au o probabilitate de până la 13 ori mai mare de a contracta virusul decât cele care au avut deja infecția.”

    • ... Răspunde

      … pentru că vaccinul nu prea se mai pliază pe actualul virus în circulație. Dar de ce să recunoști asta, nu?!?😱🤯🤮. Sunt curios dacă chiar începe prăpădul și vor lncepe mortalitățile printre vaccinați și care nu au avut boala care va fi schimbarea de dogmă. Vor fi tezele de toamnă-iarnă versus valul 4?

      • .... .... Răspunde

        asta trei puncte de rahat de musca e un idiot !!!!

        • ... Răspunde

          Și tu având puncte de două ori cât mine ești dublu idiot. Măi boule! Nu neg covidul, am trecut prin boală, am hârtie despre asta și m-am și vaccinat. Dar ce diferă între noi e că eu mai și gândesc. Și dacă va fi în curând cum spuneam mai sus? Dar ce facem cu proasta ta de ministra demisionară de la sănătate care a desființat 1600 de paturi înființate cu greu la ATI? Și pe chestia asta a fost ceartă mare în guvern? Dar tu nu știi asta că nu ți-a spus asta usere plusminus? Ești căzut în cap. Sper să capeți ceva virus din psta nou și să ne lași în pace. Oricum consumi oxigenul planetei degeaba.
          PS. Văd că unii sunt atât de înregimentați că nu mai judecă. Sau nu au cu ce judeca??? Nu am știut că gândirea se pedepsește.

        • ... Răspunde

          Măi dublu cretinule! Te rog uită-te la reportajele cu Untold de la Cluj! Apoi ia verifică ce măsuri obligatorii au fost anunțate și ce se întâmplă concret la concerte! Poți să alegi ce vrei și de unde vrei! Și ia caută tu cum a apărut la Untold inclusiv primarul Boc sau ministrul de interne Bode! Și sunt zeci de mii de persoane venite de pe tot mapamondul acolo! Și ca să fie clară treaba sau să fue sigur că va crește cum trebuie numărul pozitivilor s-a trântit pe repede înainte alt festival (Saga) la București! Ce să mai creadă omul după asta? Cât de bou poți fi? Nu vezi că suntem manipulați la greu?
          Eu cred că tu intuiești de fapt ceva dar învă speri că nu e așa. Apoi peste un timp când restricțiile sau limitarea drepturilor se vor permanentiza o să spui că “vai, îmi pare rău” sau “nu am crezut că se va ajunge chiar până aici”? Sau tu nu ai nevoie de acestea?
          Și ca să vezi de o vreme nu se mai vorbește de redimensionarea aparatului bugetar umflat! Care ne sufocă! Ce interesant, nu? Eroii p@lii cu toți!😱💩🤮

    • Gica Barosanu Răspunde

      SI CE PROPUI ???? adica sa nu ne vaccinam si sa mergem grup sa ne infectam , ca deh e numa raceala , si ce daca mori ca aici e numa matrix pt prosti ….ca mai nou crapa si tineri de peste 20 ani sanatosi.
      Deci dintre vaccinati si nevaccinati o termina rau … nevaccinatii .

      • AziNu Răspunde

        Sa faca teste si cei care nu au imunitate sa fie incurajati sa se vaccineze. Daca o murit unu de 20 de ani in Romania, se generalizeaza… De cand vor sa vaccineze copii, apar si cazuri. Ciudat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.