Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Șapte localități din județul Satu Mare au intrat oficial în carantină. Restricții timp de 14 zile

Șapte comune din județul Satu Mare au intrat de la miezul nopții în carantină pentru 14 zile. Este vorba de localitățile Bixad, Călinești-Oaș, Gherța-Mică, Turț, Bătarci, Cămărzana și Târșolț, acolo unde rata de incidență a depășit acolo, deja, 6 cazuri la mia de locuitori. Carantina presupune noi restricții, inclusiv școală online pentru mii de elevi.

Prefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamás solicită responsabilitate din partea cetățenilor din zona carantinată și acțiuni de informare și prevenție  și măsuri eficiente de punere în aplicare a Ordinului de carantinare desfășurate de efectivele Ministerului Afacerilor Interne în perioada de 14 zile ce urmează.

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Trebuia asta facut inainte de evenimente gen nunta etc. Dar asteptam sa avem multi “clienti” si sa si exportam ceva. Ca inafara de lemnele din padure si covid nu exportam mai nimic.

  2. Dacus Răspunde

    Acum ca se reincepe troductia de polidin ar trebui facut un studiu care arata ca este eficient impotriva covidului si am avea ce exporta.Da la cum se misca aici treburile vom avea totul rezolvat cand covidul va fi uitat.Vezi cercetatorul din Timisoara care nu a fost ajutat , cu toate ca avea un vaccin inca la inceputuri…

    • H&R Răspunde

      Referitor la cercetatorul din Timisoara, banii nu ajungeau unde trebuiau sa ajunga in cazul in care se producea vaccinul. Cred ca stii unde trebuiau sa ajunga. Nu in RO, sa fie clar.

    • WHO' Răspunde

      Ca polidinul să fie bun trebuie musai produs sub licență nemțească. Altfel îți dai seama care-i treaba! De aia nu e bun nici Sputnikul că rușii nu au cedat licența. Așa că Sputnikul a fost declarat biudoș. Și de unde și până unde ai tu impresia că se vrea întărirea capacității imunitare a fiecărui individ? Nu ai priceput că trebuie să te vaccinezi? Vaccinul te salvează, vaccinul ține loc de pita cu untură, vaccinul e bun ca și distracție. Vaccin, vaccin, vaccin. Mai avem o grămadă nevândute pe stoc. Iar dacă moare totuși careva nu mai contează! Morții nu comentează! Toată ziua suntem ocupați cu eroisme de astea așa că nu ne tromboni cu altele că oricum nu ne ocupăm de ele. Iar bolnavii cronici să facă bine și să mai reziste! Până când? Nu știm. Încă nu am primit ultimele predicții de la Baba Vanga. Nostradamus deja ne-a blocat numărul.🥴🤫

  3. Golf Răspunde

    Ia vedeți aici cum “eroii în halate albe”, pardon, psihopații pun la cale terorizarea oamenilor folosind diverse tertipuri pentru ai constrânge să se vaxxineze.

    Discuție pe zoom. Aceste drone sunt reprezentații transnaționalelor.

    https://nationalfile.com/doctor-wants-to-be-scary-to-the-public-and-inflate-covid-numbers-if-you-dont-get-vaccinated-you-know-youre-going-to-die/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.