Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Coronavirus Satu Mare: 63 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 1 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.100.208 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.055.892 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.443 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.591 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 31.08.2021 (10:00) – 01.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 21 de decese (11 bărbați și 10 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Dâmbovița, Iași, Mureș, Prahova, Sibiu, Teleorman, Timiș, Tulcea, Ilfov și Municipiul București.

Dintre cele 21 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 de ani, 2 la categoria 50-59 ani, 5 la categoria de vârstă 60-69 ani, 7 la categoria de vârstă 70-79 ani și 6 la categoria de vârstă peste 80 ani. 20 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 2.455. Dintre acestea, 293 sunt internate la ATI.

19 comentarii

  1. @info Răspunde

    Israelul a înregistrat marţi un nou record de contaminări zilnice cu COVID-19 de la începutul pandemiei, cu aproape 11.000 de cazuri înregistrate cu o zi înainte de începerea noului an şcolar.

  2. K9 Răspunde

    Eu nu inteleg. Toata vara lumea era la mare bot in bot si nu erau cazuri. Cum se face ca acum se înmulțesc. Se da cu ceva in aer? Se da din pix? Era virusul in concediu? Ca am inteles ca in afganistan nu merge de frica talibanilor dar acum a revenit virusul din concediu sau ce ca nu inteleg. Daca se poate sa ne anunțați de pe acum cite valuri si cand mai vin sa stim si noi cum sa ne organizăm vietile ca ne ajunge cat va bateti joc de noi

    • Altu Răspunde

      @K9,e simplu e același scenariu ca anul trecut. Cazurile coincid cu schimbarea de vreme, toamna și primăvara, fostele viroze se numesc COVID. Și eu pt un nas înfundat am făcut carantină. Prost am fost că m-am testat, curiozitatea strică. Dar măcar 6 luni am greenpass. Peste șase luni hop un test pozitiv,iar greenoass. Și faza e ,că e și legal ,nu riști să plătești pt vaccin fictiv. De vaccinat tot nu mă vaccinez. Și vaccinații se infectează,transmit,mor,etc.

    • covid 19 Răspunde

      @K9, De unde stii tu ca nu erau cazuri?. Erau, tineri nesimptomatici sau doar care nu se prezentau la doctor decat cand mergeau direct la ATI. Deci primul suflu al valului 4 a fost ignorat si necontabilizat. Suflul 2 este acesta cand deja si apartinatori cu care au venit tinereii in contact au luat virusul. De aici urmeaza explozia de cazuri. No da’ tu vezi-ti de viata ta ca nu-ti are nimeni grija. Adevarul ca tu esti ingrijorat launtric de boala nu de restrictii.

      • covid 19 Răspunde

        Am pus eu asa diagnosticul de la mine, asa ni telepatico-paranoic. Eu intruchipez suflul 3 al valului 4. Si cand eu suflu vine covidul! Dar la fix!

  3. Adevaratele Stiri Răspunde

    Raport INSP 23-29 august: https://www.cnscbt.ro/index.php/analiza-cazuri-confirmate-covid19/2662-raport-saptamanal-episaptamana34-2021/file

    82.9% din cazurile noi au fost la persoane nevaccinate

    96.8% din decese de Covid au fost la persoane nevaccinate, iar 2.4% la persoane vaccinate cu schema incompleta

    • Altu Răspunde

      @Macilaci,omul a făcut prostia să își expună în public părerile, l-au curățat băieții. Toți care se pi.ă contra vântului sunt eliminați. Tenismenul Stefanos Tsitsipas,a declarat că nu se vaccinează , toți i-au sărit în cap. Dacă mai cască gura, îl vedem mort de covid, în curând. Dacă zici că nu te vaccinezi sau că nu e bun, toată lumea te acuză că nu ești specialist și trebuie să taci. În schimb, și ultimul analfabet dacă recomandă vaccinarea e mare specialist. No,dar nu-i bai Covidu să trăiască,nu contează că mor zilnic 20000 de oameni de foame, milioane de cancer, inimă , malarie,fumat,accidente. Trăim într-o lume dezaxată.O să ne pună islamiștii la punct după ce subjugă Europa. Trăiască imigranții afgani noii copii a lui Merkel

    • AziNu Răspunde

      MaciLaci baga si stirea aia cu actorul pro-vaccin care a murit de covid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.