Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

COVID. Crește numărul de paturi ATI în spitalele din Satu Mare

În cursul zilei de 13 septembrie 2021 la sediul Instituției Prefectului Județul Satu Mare a avut loc ședința de analiză a modului de pregătire a sistemului sanitar pentru gestionarea infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

La ședința prezidată de prefectul Altfatter Tamás au participat subprefectul Radu Bud, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, directorul executive al  Direcției de Sănătate Publică dr. Macrina Mihai, managerii și directorii medicali ai spitalelor din județ.

Temele discutate au privit analiza numărului de paturi în secții și în special posibilitatea de operaționalizare la maxim  a numărului de paturi destinate tratării covid-19  la secțiile ATI de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și de la Spitalul Municipal Carei, dar și privind asigurarea personalului medical și auxiliar pentru deservirea bolnavilor infectați cu virusul  SARS-CoV-2.

La această dată numărul de paturi existente în județul Satu Mare pentru tratarea bolnavilor infectați cu virusul  SARS-CoV-2 a fost crescut la nivelul Planului de recrudescență a lunii noiembrie din anul 2020. Numărul de paturi în spitale suport COVID va crește în funcție de recrudescența numărului de cazuri de îmbolnăviri  la nivelul județului Satu Mare.

Prefectul asigură managerii, directorii medicali și întreg personalul din unitățile sanitare din județ de sprijinul conducerii Instituției Prefectului, a Consiliului Județean și a Direcției de Sănătate Publica Satu Mare în gestionarea din punct de vedere medical a situației generate de virusul  SARS-CoV-2 și solicită o bună colaborare și comunicare permanentă.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

7 comentarii

  1. Incompetenti Răspunde

    Prefectul si suprefectul sa mearga in controale

    • ... Răspunde

      Păi dacă își vedeau de treabă și îi călăreau pe oșeni cu meganunțile lor acum nu mai făceam planul!😱😲
      Dar mie îmi place că desființăm paturile de la ATI greu făcute când știm că vine toamna iar cu probleme! Apoi spunem alarmist că aoleau fraților e bai mare! Eroii p@lii!

      • Vanga Răspunde

        Doar cei cu Facebooc stiu ca la toamna vine inca un val ,ca este stabilit de Bill Gates ca asa trebuie sa fie , restul lumii ,mai ales politicienii de la noi sunt optimisti ca economia se relanseaza si vin bani la taxe si impozite , in rest mai scapa de plata pensiilor la o gramade de oameni in varsta si necajiti .

        • USR PLUS (căcat) Răspunde

          Asta trebuia făcut de mult în Romania și în lume și să lase oameni să fie liber sa facă și mega nunți și mega tot ce vor …. Vad o grămadă de nebuni care critică nunțile oșenilor… Dar festivalul satanist de la Cluj îi ok… Nu ii ok că se mai formează o familie dar îi ok sa fim sataniști

      • ... Răspunde

        Iarăși m-am îmbătat de la insulina, ma duc sa fac o laba tristă gandindu-ma la mama…

    • alice Răspunde

      12.Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  2. Lili Răspunde

    Numărul de paturi este secret de stat?
    Catu tot cere 1.600 de paturi pe tara sau acum ca a scăpat de Voiculescu nu ii mai trebuie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.