Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Femeie luată la ocazie în Satu Mare: „S-a dat jos după mine, a aruncat cu pietre și m-a blestemat”

Un incident neobișnuit a avut loc, luni, în municipiul Carei din județul Satu Mare. O femeie a fost luată la ocazie de un bărbat de pe strada Careiului din municipiul Satu Mare și a transportat-o până în Carei. La sosire, șoferul s-a dat jos din mașină și s-a comportat agresiv cu femeia, fără ca aceasta să îi fi făcut ceva.

Femeia spune că i-a plătit bărbatului cursa la sosire, cu toate acestea el a aruncat cu pietre după ea și a blestemat-o.

„Am fost azi luată de un domn la ocazie de pe Careiului până în Carei. Mă ia, totul ok, când ajungem omul se dă jos după mine și aruncă cu pietre și mă blesteamă. După ce îi și plătesc 15 lei. Asemenea oameni nu trebuie lăsați să conducă că nu se știe ce gesturi au și te omoară nevinovat”, a mărturisit femeia pentru PortalSM.

13 comentarii

  1. Oskar Răspunde

    Numar de inmateiculare???
    Ceva informatii ,amanunte?
    Poate ia si politia atitudine?!!!
    Asa???….doar o poveste….

  2. Satmarean Răspunde

    Comunicați urgent portalsm numărul de înmatriculare al autoturismului precum și semnalmentele pelicanului în vederea luării măsurilor legale !

    • Bogu Răspunde

      Autostopul este infractiune conform asa zisei legi împotriva autostopului a intrat în vigoare în iunie 2015. Este vorba despre Legea nr. 129/2015 pentru modificarea și completarea Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere. Cred ca cazul Caracal nu ii invata nimic pe cetateni si nici pe autoritati.

  3. Gheorghe Răspunde

    15 lei pentru un drum cu masina din Satu Mare pana in Carei?Bineinteles ca nebunu astepta mult mai mult,eventual atat cat sa-si poata schimba harbul de masina cu care umbla la pelicaneala.
    Invatatura de minte si pentru altii care urca in orice masina,neavand rabdare pana vine microbuzul care(microbuz) stim noi cum arata si in ce conditii de cocina te transporta.

    • Jan Răspunde

      Așa e Ghiță, dar fac bani cu grămada zilnic !!!. Ar trebuu ARR -ul să le retragă licenta de transport la cei care încalcă regulile și transportă persoane în condiții inumane !

  4. Erdei Andrei Răspunde

    Deci cu “ia-ma nene!”? Poi suntem in lumea a treia ?!!!!!!!!!!

  5. Fasz Răspunde

    E posibil ca femeia să fi mirosit neplăcut

  6. zz Răspunde

    Cred ca barbatul a asteptat o plata in natura. De aia a fost dezamagit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.