Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Deputatul Adrian Cozma: ,,Educația copiilor noștri e prioritatea noastră de zi cu zi’’

Deputatul Adrian Cozma a transmis un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar. ,,Educația copiilor noștri e prioritatea noastră de zi cu zi’’, a declarat deputatul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Adrian Cozma:

,,Am reușit să particip la inaugurarea anului școlar în mai multe unități de învățământ și le mulțumesc tuturor celor implicați de la Școala Gimnazială Păulești, Colegiul Național Ioan Slavici, Colegiul Național Doamna Stanca, Colegiul Național Mihai Eminescu și Colegiul Economic Gheorghe Dragoș. Au fost momente emoționante atât pentru copii, părinți  și profesori dar și pentru mine și m-am bucurat de o zi frumoasă. În jurul copiilor e bucurie și bună dispoziție.

Educația copiilor noștri e prioritatea noastră de zi cu zi. Școala e locul de unde putem reporni dezvoltarea sustenabilă și durabilă a comunităților și a țării. Familia și școala rămân pilonii de bază pentru a avea tineri educați și comunități sănătoase. Mesajul meu se leagă  de faptul că toți copiii trebuie pregătiți pentru viață și pentru a învăța o meserie.

Sunt două lucruri care vor defini pe fiecare dintre tinerii care vor absolvi școala și care vor păși în viață. E important ca școlarii de astăzi să devină tinerii responsabili de mâine. Totodată fiecare dintre noi trebuie să sprijinim ca toți tinerii să învețe o meserie care să le dea independență și care să le netezească drumul în viață.

Vom investi în educaţie continuu pentru că e singura șansă la dezvoltare. E mesajul pe care îl transmit pretutindeni. Informații avem, avem acces la orice, mai trebuie ca noi, cei care suntem responsabili, administrație locală și profesori să asigurăm condiții bune și o bună formare a tinerilor pentru că au nevoie de îndrumare, de sfaturi bune și de instruire civică. Un copil educat e un adult câștigat.

Tinerii care au primit o bună educație vor avea grijă de părinți, de mediu, de bunuri în general și vor încerca mereu să aducă un plus în jurul lui prin ceea ce face. Ar o mare realizare, atât pentru noi, pentru părinți și sigur cel mai mult pentru ei, ca aceste gânduri de astăzi să se transforme în realitatea de mâine. Mult succes tuturor în noul an școlar 2021-2022”.

9 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Spune un sustinaotor a lui Catu :)) Cel care a avut probleme cu legea in SUA. Si cel care ingroapa romania dand bani de la buget cu dedicatie. Ar trebuii sa-ti fie rusine. Macar taci si nu vorbii chiar tu de educatie. Prioritatea voastra e sa impartiti banii primarilor PNL, UDMR si cred ca si PSD doar din pix. Stiind ca asta inseamna risipa si hotie. Nu aveti pic de rusine in voi.

  2. unu Răspunde

    la FORESTIER NU AI FOST>??

  3. Antal Răspunde

    Cozma a transformat PNL Satu Mare într-un partid de pedeliști și pesediști. PNL Satu Mare defilează cu Samuel Țânțaș, Beny Kira, Virgil Dragoș (șoferul lui Valer Marian) și Ciprian Bretan (lingăul lui Mircea Govor):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.