Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Imagini spectaculoase! Se montează grinzile la podul de la ștrand

Zi importantă pe șantierul celui de-al treilea pod peste râul Someș. Primăria Satu Mare a postat câteva imagini spectaculoase cu operațiunea de montare a primelor opt grinzi pe pilonii viaductului podului.

Grinzile au fiecare o lungime de 40 metri, iar montarea lor este o operațiune dificilă realizată de specialiștii de la Deme Macarale și Strabag folosind macarale Liebherr LR1600/2 care pot ridica sarcini de până la 600 tone, cărora li se mai spune și ,,monstrul”.

,,Lucrările la Podul peste râul Someș sunt executate de compania STRABAG. Este un obiectiv de investiții foarte important pentru orașul nostru și o construcție unică în nord-vestul țării, în valoare de 169 milioane de lei. Este cea mai importantă investiție publică realizată de Primăria Municipiului Satu Mare în ultimii 30 de ani!”

20 comentarii

  1. :))) Răspunde

    Tare gabor in poza in care privește sub talpa grinzi…..la ce se gândește!?🤣

  2. Driver Răspunde

    Circuland cu masina observ ca starea drumurilor devine tot mai buna, tot mai multe sunt reabilitate, cu tot cu borduri si trotuare, asta la alti primari nu am vazut, simtit “pe telescoape”, si aspectul general al orasului, incet dar sigur se imbunatateste!

    • Nha Răspunde

      Sper ca n-ai circulat cu masina pe trotuare , ca te cam zbenguiai de cat de crete si chiar cu muchii sunt ?! Numai ca sa stii ca unii circula si pe jos ( nimic tendentios ) !In rest ai dreptate , s-au plantat si copacei , majoritatea-s ofiliti si uscati , ca nu i-a udat nimeni , parcul cubic e “gata” , termen 30.09.21 , s.am.d…

      • altu fără bmw Răspunde

        @Nha, trebuie să-l înțelegi și pe el. Circulă doar pe google street view. De acolo totul arată perfekto!
        Ca să știi în mukte locuri ce s-a plantat nici nu are cum să crească. Pe de o parte nici dracu nu s-a obosit să-i mai ude măcar la început ca să se prindă pe de altă parte în multe locuri s-a plantat ce e la modă mai nou în capul lor, adică niște tufe. Iar tufele prin definiție veci nu vor fi copaci și nici umbră nu țin. Dar noi susținem că suntem un oraș în mișcare. Da, în mișcare browniană.

        • omu Răspunde

          Copacii nu sunt “sanatosi “pe marginea drumului , la cea mai mica problema ,pica exact in fata masinii ,chiar daca nu esti vinovat.

          • Unu CU BMW seria M

            Trebe taieate toate copacurile!
            Desfintati trotoare sau nu puneti bordure, ca sa avem noi locuri de parcare!
            Pietoni sa steie in casa, pe drum umbla masini care se trage cand vine eu si fac blitz!
            Dacia nu este masina, este roaba!

  3. sergiu Răspunde

    Adevarul este ca fara gabor , nu era gata nici studiul de fezabilitate.
    Daca termina cu podul si cintura orasului jur ca o sa votez cu unguru .

    • Negoi Răspunde

      Din păcate ai dreptate. Rușine mare pe capul nostru de așa e.
      Ungurul e mult mai gospodar decât ai noștri.

      • Pixulescu Răspunde

        “ai no;tri”? P[i ;i el este unul de-ai noștri! Faptul că vorbește (și) o altă limbă nu-l face altceva!
        Problema este în capul celor care cred că doar o anumită nație face și alta nu! Este vorba despre om, nu despre naționalitate!
        Și încă ceva, majoritatea satelor și orașelor conduse de primari etnici maghiari sau germani arată muuult mai bine decât localitățile vecine conduse de primari etnici “autohtoni”!

  4. Y_grec Răspunde

    Tare asta cu grofii , zici că ei sunt cei mai mari specialiști în grinzi și poduri . Poate sunt specialiști în pălincă și alte licori .

  5. Loop Răspunde

    ȘTRANDUL CÂND SE DESCHIDE????

    • ... Răspunde

      Maid fiom la p@livară! Satisfăcut de răspuns?
      Având în vedere că se prefigurează un litigiu comercial între Primărie și Țânțaș și un proces pe măsură estimez că va ține cel puțin 3 ani. Implicit ștrandul va sta pe butuci pe perioada asta și încă vreo 2 ani pentru că trebuie făcute niște lucruri acolo plus rezolvate definitiv niște treburi de dotări și accese din cauza podului 3 care se construiește orin preajmă. Așa că fă-ți abonament la Aquastar mai bine.

  6. delia Răspunde

    Felicitari!Cel mai harnic primar! Chiar a schimbat fata orasului!

  7. Florin Răspunde

    super , eu ma bucur de progres , ce ma distreaza pe mine sunt handilaii astia care oricat de bun ar fi un lucru gaseste sa fie negativi ,orice stire , daca e negativa gen infectati si morti de covid , comentariu lor e “ee nu e asa de grav astia vor sa te insele sa te sperie ” cand sunt stiri pozitive gen al 3 lea pod peste somes ea contur comentariu ” eee ii ungur plm nui la fel ” oameni buni nu mai fiti asa negativisti va imbolnaviti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.