Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

FOTO. Mașină răsturnată într-o intersecție din Satu Mare. A luat curba prea tare

Mașină răsturnată într-o intersecție din Satu Mare. A luat curba prea tare. O mașină de teren s-a răsturnat, azi noapte, pe strada Nicolae Golescu. Potrivit informațiilor PortalSM, șoferul conducea cu viteză și a încercat să efectueze un viraj la dreapta, însă mașina s-a răsturnat. 

Urmează ca Poliția să informeze informații cu privire la modul exact în care s-a produs incidentul.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Ce spune Poliția:

Un tânăr, de 29 de ani, din Tășnad, nu ar fi adaptat viteza în momentul în care a virat de pe strada Iuliu Maniu pe strada Golescu, astfel că s-a răsturnat cu autoturismul pe care îl conducea. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional. Totodată polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

12 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Poate a crezut ca zboara cu un F16. Nu se mananca orice ce zboara. :))))

  2. Satmarean Răspunde

    Accidente nedorite se vor intampla si pe str. Alecu Russo unde nu se respecta nici dupa un an de la asfaltarea strazii sensul unic, nici viteza legala nici de conducatori auto si nici de motociclisti , probabil pana cand vor avea loc niste accidente grave. Tot mai multi circula in sens invers sensului unic si daca ii atragi atentia tot tu esti injurat. Probabil Politia menajeaza zona fiidca nu prea vezi prezenta politistilor, desi s-a mai semnalat incalcarea legislatiei rutiere grosolan, incurajand astfel nerespectarea sensului unic si viteza excesiva , strada Alecu Russo fiind o strada dreapta , relativ lunga si intr-o zona retrasa. Aviz Politiei rutiere !!! – nu asteptati ca accidente grave sa se intample pe Alecu Russo si sa nu spuneti atunci ca nu ati fost avertizati ! In 2-3 zile de supraveghere si monitorizare a zonei pana si ‘planul’ de amenzi s-ar realiza repede , dar cel mai important ar fi descurajarea incalcarii regulilor de circulatie pe str. Alecu Russo. Chiar daca nu ne convin unele reguli, ele trebuie respectate !

  3. jean Răspunde

    Un bou de Romania

  4. Satmarean Răspunde

    Dar de str. C.A. Rosetti ce ziceți ?. Uitați-vă cum arată partea carosabilă și trotuarele ! JALNIC !!!. Pericol de accidente !!!.

    • altu fără bmw Răspunde

      Ține minte cum e acum. La anul se va interveni pe stradă. Vei vedea peste tot săpat, și trotuarul și strada și spațiile verzi distruse. Apoi vei vedea cum vor circula derbedeii cu peste 100 km/h. Îți spun asta din expriență. Și pe strada mea așa a fost, un an abia am putut intra pe jos în curtea proprie iar parcarea mașinii a fost o adevărată artă. Acum noaptea numai liniuțe aud și turatul motoarelor. O să-ți amintești cu regret că ce bine era cum e acum. Că din cauza gropilor din astfalt mai încetinesc driftorii din când în când. Cum va fi floasterul OK ce îi mai oprește?

      • Xpert68 Răspunde

        Daca era un om prin zona era gata!!!

        • altu fără bmw Răspunde

          Poate ceva ștab vroiai să zici? Dar să știi că nu prea pentru că în zonă e cam prea complicată treaba și a fost prea multă vreme neglijată. Nu e ceva simplu adică,

  5. Garuboz Răspunde

    @Satmarean este unu cu un gip mersan cu numar SAN care tot timpul circula pe sensul invers .Oare cine o fi poate ca e strada lui?

  6. Gogu Stiuc Răspunde

    “A luat curba prea tare” de beat ce era !! Putzake merita aruncat in puscarie vreo 5 ani iar permis de conducere sa nu mai vada decat in poze !!

  7. Zoli Răspunde

    Touareg-ul alb cu nr SAN de pe str Alecu Russo este al patronului lantului de magazine SANTEC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.