Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

LIVE&FOTO. Accident grav în Mărtinești cu o persoană încarcerată. Traficul blocat total

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului. În urma impactului dintre două mașini, patru persoane au ajuns la spital.

Ce spune Poliția:

Astăzi, în jurul orei 09.40, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Mărtinești.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 42 de ani, din Mărtinești, aflându-se la volanul unui autoturism nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga astfel că a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un tânăr, de 24 de ani, din Odoreu.

În urma impactului, ambii conducători auto au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, precum și alți doi pasageri de 44, respectiv 31 de ani, ambii din autoturismul condus de bărbatul, de 42 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

În cauză cercetările continuă iar în funcție de diagnosticul medicilor se va face și încadrarea juridică de către polițiști.


Știrea inițială:

Accident grav în Mărtinești cu o persoană încarcerată. Traficul blocat total. Un acident rutier grav a avut loc, în jurul orei 10.00, în localitatea Mărtinești din județul Satu Mare.

În urma accidentului, au rezultat patru victime dintre care una a fost încarcerată și inconștientă, după ce s-a lovit la cap. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. Alte trei persoane au fost  fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe.

Poliția se află la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Traficul între Satu Mare și Odoreu este blocat pe ambele sensuri.

  transmite LIVE de la fața locului:

Știre în curs de actualizare…

Un comentariu

  1. Unul Răspunde

    Noroc ca cel cu Peugeotul nu a depasit viteza legala pe aceea portiune de drum ! Nici nu vreau sa ma gandesc ce prapad pute-a face (vazand pozele) daca avea viteza peste limita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.