Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Pasionații de auto din Satu Mare, campanie de ajutorare a copiilor abandonați

Pasionații de auto din Satu Mare, campanie de ajutorare a copiilor abandonați. Un grup de pasionați auto din județul Satu Mare, membri ai VAG Satu Mare, au început o campanie pentru ajutorarea copiilor de la Casa de Copii din satul Berindan. Ei strâng atât obiecte, cât și bani pentru a le da acestora o mână de ajutor, iar în data de 3 octombrie se va forma un șir de mașini care va duce cele adunate la casa de copii.

Până în acest moment, grupul a strâns 2.500 lei, iar strângerea durează până la finalul săptămânii.

„Au mare nevoie de traininguri și încălțăminte, iar noi sperăm să ne încadrăm cu banii pentru a-i face fericiți. Magia nu există doar de sărbători! Trebuie să îi ajuăm pe cei de lângă noi mereu când au nevoie”, a precizat Iulian Ardelean, administrator VAG Satu Mare, pentru PortalSM. 

Este a cincea acțiune de acest fel pe care VAG Satu Mare o face la Berindan.

„Membrii mai vechi ai grupului cunosc situația acestor copii și nu este prima acțiune de acest fel a grupului VAG Satu Mare. Mereu am fost apropiați de copiii din Berindan deoarece sunt pasionați de mașini la fel ca noi. În urma discuției cu reprezentanții Casei de copii din Berindan am primit informația că au nevoie de o chiuvetă în valoare de 600 lei, iar ulterior va reveni către noi cu o listă de obiecte și alimente necesare. Având în vedere că toată lumea face sponsorizări și cadouri doar de sărbători, atunci ne așteptăm ca necesarul să fie unul mare de această dată și vă rugăm să oferiți fiecare sprijin pentru a aduce un zâmbet pe buzele copiilor. Donațiile se pot face sub formă de bani, obiecte, alimente sau chiar și licitație a unor obiecte pe care doriți să le oferiți spre vânzare, iar banii obținuți să fie adăugați la donație”, transmit cei de la VAG Satu Mare.

Donațiile în bani se pot face în conturile următoare:

Beneficiar:

Iulian Adrian Ardelean

IBAN:

LEI: LT87 3250 0718 5061 7898

EURO: RO19 BREL 0005 5025 2738 0100

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.