Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

VIDEO. Impact puternic între o mașină și un buldoexcavator. Ce spune Poliția

Ieri, 29 septembrie, polițiștii Biroului Rutier Carei au efectuat cercetarea la fața locului în cazul unui accident rutier produs pe raza localității Ghenci.

În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 60 de ani, din Ghenci, conducând un buldoexcavator pe strada Principală, de pe raza localității de domiciliu, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga înspre un drum agricol astfel că a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat, de 36 de ani, din Sanislău.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului, de 36 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă în cauză în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

VIDEO: Carei News


CITEȘTE ȘI:

 

17 comentarii

  1. MAE Răspunde

    politia carei zero voi sinteti beti,,adica se vede clar ca buldoescavatorul semnalizeaza,boul de la digi face o depasire can filme nu vede buldo din cauza tractorului binenteles,,,si pac il pupa pe buldo ,,,,,,ba politia carei ia cercetatii mai bine …….serios

    • 😳😳PAMPAM😳😳 Răspunde

      Mae, taticule! Mai citeste legislatia si mai bine taci inainte sa-ti deschizi gura degeaba 😉

      • Rampam Răspunde

        Sper sa nimeresti si tu unu ca ala de la digi si sa circule nu cu 90-100 ci 200, sa vad cum acorzi prioritate.

    • Mereuaproape Răspunde

      Ar fi trebuit sa reduca viteza Digi.Dar se vede in video cum gonea cu viteza.Buldo a semnalizat si cu siguranta s-a asigurat inainte de a vira la stanga si nu ar fi vazut masina de la digi de tractor.Corect MAE 👍

  2. MAE Răspunde

    da digi face dubla depasire ,,,si nu vede ca buldo are semnalizarea cu intentie de a vira la stinga,,,merge cu 120 km pe h ce sa mai citesc pam pam

    • Gigi Răspunde

      Și, ce este greșit în a depăși două sau mai multe mașini?
      Cel care schimbă direcția de mers are obligația, pe lângă a semnaliza cu 50 de metri înaintea efectuării manevrei, de a se asigura că poate face acest lucru în siguranță!
      MAE ești doar un frustrat fără absolut nicio cunoștință de legislație rutieră!

  3. Märgelatu Răspunde

    Mäi PAMPAM-leule (Pampaleule)
    Ia mai citeste tu LEGISTLATIA dar CORECT !
    Esti un Pericol Public ! INAMIC Public Nr. 1
    Ce ar fi de bine ca cu ajutorul Redactiei sa se caute acest PAMPAN , poate are permis de conducere si sa fie sesizata imediat POLITIA! (Esti un necunoscutoe al legistlatiei rutierei
    Romane !)

    Stimata Redactie sunteti oameni seriosi ca acest individ sa posteze astfel de prostii ?

    • altu fără bmw Răspunde

      Conform codului rutier ai dreptate dar acel șofer supergrăbit de la Digi este un pericol public. Oricând poate nenoroci pe oricare pe stradă mergând în halul ăla. Conduită preventivă nimic! Normal că a intrat ca bizonul în celălalt la ce viteză avea. Dacă mergea cu viteză regulamentară fii sigur că dacă chiar se tamponau nu răsturna utilajul. Dar el se grăbește!😱😱😱😤 Câte vedem noi din astea zilnic? Ce nu pricep acei șoferi grăbiți e că fiecare care se află în trafic pleacă din punctul A ca să ajungă în punctul B. De preferabil nevătămat. Băgați asta la calculator toții grăbiții.

    • Bogu Răspunde

      Probabil vei ajunge in situatia escavatorului la un momentdat. Nu aveam cum sa vada in oglinda retrovizoare prin tractor. Viteza atoturismului e un factor hotarator pentru acest eveniment rutier. Daca escavatorul era un biciclist? Politia rutiera nu eista pe sosele. Oare aceeasi scuza puerila si impotenta o au ca nu au carburant?

      • Bogu Răspunde

        WTF?! Autocorect pe site a rectificat moment dat scris impreuna?! Hmmm…

      • Gigi Răspunde

        Înainte de a schimba direcția de mers, ai obligația de a te asigura că poți efectua manevra în siguranță!
        La ieșirea din localitate, 99% dintre șoferi au viteza de peste 70 km/h!

        • altu fără bmw Răspunde

          Întrebare valabilă pentru situații similare oriunde la noi. Cum previi astfel de situații și te asiguri față de un nou Michael Schumacher care gonește cu viteză mare pe șosea? Stai acasă la adăpost? Că nici acolo nu ești în siguranță! Un TIR-ist din ăsta a distrus recent două case în județul Mureș, era să le demoleze! Dacă mergea cu viteză decentă fii sigur nu avea atâta energie cinetivă la impact cât să răstoarne utilajul!!! Din ce îmi dau seama evenimentul a avut loc încă în interiorul localității. Atunci despre ce vorbim? Iar dacă spui că majoritatea apasă pe accelerație în astfel de cazuri poliția rutieră unde plm este? Și cu ce drept încalcă unii din șoferi codul rutier, pentru că încalcă și ei? Că sunt young & restless???

  4. X Răspunde

    Cel care conduce buldoexcavator vireaza înainte să apara in imagine masina de la Digi
    Oricat de bine te.ai fi asigurat nu poti vedea masina din spatele tractorului, se vede clar pe filmare ca cel de la digi nu era pe banda opusa in momentul in care deja vira buldoexcavator, doar diferenta mare de viteza face ca sa treaca mai repede pe banda opusa
    Cauza accidentului nu e ca soferul nu s.a asigurat ci ca celalalt avea viteza prea mare, probabil peste limita legala.
    Oricat am vorbi Prima abatare e viteza excesiva…
    In 2 secunde ajunge la buldoexcavator, daca cineva binevoitor ar masura distanta ar reiese viteza, daca într-o secundă face 20 m lejer reiese o viteza minima de 72 km pe oră, dar repet pe imagine nu poti masura distanta!

  5. H&R Răspunde

    Fratii mei, fratiorii mei, m-am uitat de cateva ori la inregistrarea video. Masina Digi putea sa evite coliziunea, dar nu a facut, dar nu stiu de ce. O fi vorbit la telefon sau o fi fost ocupat cu altceva nu stiu. Dar daca va uitati atent , inainte de coliziune deja avea loc sa treaca inapoi pe banda lui. Se vede clar. Nu stiu politaii la ce s-au uitat.

  6. Becali Răspunde

    Din câte știu, buldo nu prea are dreptul de a circula pe drumurile publice decât pe trailer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.