Ultima actualizare: azi, 21:35
Locale

Asistații sociali din Carei se revoltă când li se cer banii pentru utilități. Au intervenit mascații

Asistații sociali din municipiul Carei se revoltă când li se cer banii pentru utilități. O astfel de situație a avut loc marți, 19 octombrie, pe strada Doina din Carei, după ce Primăria le-a solicitat acestora plata datoriilor la utilități. Asistații sociali au ieșit în stradă, fiind necesară intervenția mascaților.

Mai exact, Primăria Carei a solicitat plata datoriilor la utilități pentru asistații sociali de pe strada Doina. Imobilul în care Primăria Carei a introdus  zeci de familii de asistați sociali este un imobil ce face parte din categoria Monument Istoric. Mai multe familii din imobil au ieșit  în stradă în semn de protest pentru ordinele de executare silită primite. O echipă de jandarmi a fost trimisă la fața locului  pentru asigurarea ordinii publice. Revolta a fost  una pașnică dar nu se știe cum va fi în momentul în care va veni executorul judiciar, potrivit Buletin de Carei.

 

4 comentarii

 1. Romanistan citizen Răspunde

  Data viitoare recomand intervenție cu apă și săpun.

 2. Breiching Nius Răspunde

  Pentru ca provin din Punjab,iar India i-a declarat “diaspora”, indivizii o sa ceara in curand statut de migranti,la fel ca cei care vin de aiurea iar statul roman ii tine pe gratis,ba chiar le da bani de buzunar !!

 3. Marin Răspunde

  Amu ce vreti si voi. Bani? saracii.

 4. IQ 0 Răspunde

  Sa mearga la munca , canal Dunare Marea Neagra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.