Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Coronavirus Satu Mare: 86 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 7 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.318.367 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 3.141 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.158.453 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 14.467 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 299 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 38.542 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. 231 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 7 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 44 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Sunt raportate 19 decese anterioare intervalului de referință, produse în luna septembrie, ale unor pacienți din județele Brăila, Cluj, Galați, Hunedoara, Vaslui și Municipiul București. În intervalul de referință (ultimele 24 de ore) au fost înregistrate 263 de decese.

Din totalul de 282 de pacienți decedați, 260 erau nevaccinați și 22 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 16 și 84 de ani. Dintre pacienții decedați vaccinați, 20 prezentau comorbidități și 2 nu prezentau comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 14.943. Dintre acestea, 1.556 sunt internate la ATI.

7 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Vaccinat cu schema completă din 15 Mai, cu vaccin Pfizer! Sunt bie, sănătos, mulțumesc!
    La fel vă doresc și vouă, să fiți sănătoși!

  2. csulimuli Răspunde

    asta nu-i macilaci! in urma cu o saptamana avea numai 2 doze!! sau minteste!?

  3. adevarul Răspunde

    mda, si pe langa asta “schema” este FOARTE departe de a fi “completa” ;))

      • @CTP Răspunde

        @CTP. Am ajuns în halul ăsta că de 30 și ceva de ani toate guvernele au făcut un concurs tacit din a destructura sistemul de sănătate și a subdezvolta sistemul de învățământ. Au crezut că omul prost și needucat e mai ușor de condus. Da, este mai ușor de condus dar au făcut o greșeală enormă! S-au luat la trântă și nu s-au consultat înainte cu BOR. Acum trag ponoasele. Sunt convins 100% și pun pariu pe oricât vreți că dacă BOR era partener în tot acum eram fruntași în EU la vaccinare! Râdeau europenii de noi dar eram fruntași și acum nu ne durea capul. Mai niște bere și mici, mai niște loterii dar era rezolvată treaba. Nu mă contraziceți că știți și voi că asta e purul adevăr. Încă și acum s-ar putea mișca ceva de Cuvioasa Parascheva sau de Sf.Dumitru dar mă îndoiesc devreme ce preoții moldoveni sunt cel mai supărați pe guvern uar Daniel nu scoate un cuvânt. Nu sunt deloc religios și nici nu sunt ortodox, deci să nu spună careva să merg la pupat moaște atunci. Asta este România 2021! Manele și moaște la promoție!😱😲🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.