Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

COVID-19 | Șase decese în județul Satu Mare, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 16.714 îmbolnăviri, 15.033 vindecări și 494 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au  înregistrat 86 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au  înregistrat sase decese, o pacientă de 68 de ani și un pacient de 72 de ani la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, doi pacienți de 43 și 66 de ani și o pacientă de 77 de ani la Spitalul Municipal Carei și un pacient de 69 de ani la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, persoane cu multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 166.257 teste, din care 1006 realizate în cursul zilei precedente (314  test Rt Pcr și 692 teste rapide antigen). La nivelul județului Satu Mare, în data de 7 octombrie  2021, se află 942 persoane izolate și 745 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 7 octombrie 2021:

  • numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 655, din care 398 cu doza 3 de rapel;
  • număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 5 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Grup Scolar Industrial ”Iuliu Maniu” Carei, Ambulatoriu Spital Negrești-Oaș, PCTF Petea;
  • cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea: 65 din care 38 in mediul urban si 27 în mediul rural;
  • vaccinati in cadrul Maratonului Vaccinării: 4.525;
  • numărul total de persoane vaccinate: 97.072;
  • numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;
  • număr total de reacții adverse: 14 (reacții locale).

Echipele mobile ale MApN au vaccinat 2460 persoane, în 19 locații.

În perioada 06.10.2021, ora 07:15 – 07.10.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 2099  persoane, dintre care 47 persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 2052 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

20 comentarii

  1. Delia Răspunde

    …Ce conține așadar Vaccinul? Închiderea minelor, scumpirea energiei, distrugerea satelor prin interzicerea încălzirii cu lemne, șomaj, explozia generală a prețurilor, sărăcirea populației, nimicirea a ceea ce a rămas din sistemul de sănătate, educatie, foamete, moarte.
    Si-au frecat labele de satisfacție că au primit 29 de miliarde de euro, din 80 câți au promis inițial. În realitate, nu ni s-a dat nimic. Ni s-a luat totul.Se incalca absolut orice bun simt si lege si morala si etica in mod grosolan si stam si ne uitam ca prostii cum ne duc la distrugere o mana de nenorociti.

  2. MaciLaci Răspunde

    Vaccinat cu schema completă din 15 Mai, cu vaccin Pfizer! Sunt bine, sănătos, mulțumesc!
    La fel vă doresc și vouă, să fiți sănătoși!

    • @MaciLaci Răspunde

      @MaciLaci, vezi că e o doamnă de 50 de ani tot așa conștiincioasă din Suceava care s-a vaccinat recent și cu a treia doză după care a luat covidul de la o colegă și la 4 zile de la asta a decedat. Așa că poți să fii fericit în continuare. Încă.

      • zz Răspunde

        A murit ieri unu in accident auto ! Gata asta demonstreaza ca toate masinile sunt prostie ! Nu sunt bune AHA ! hai sa le interzicem.. mergem cu bicicleta!

        Doamne ce aberanti!

        Zorro tu vrei raspunsuri pentru orice aberatie !

        • @zz Răspunde

          @zz, adică dacă omul moare din cauza efectelor adverse sau mai rău cu tot cu vaccin complet plus doza 3 aia este aberație, dar dacă omul nu se vaccinează și contrar așteptărilor tale este bine mersi aia estem kremenal??? Nu îți dai seama ce penibilă ILOGICĂ prezinți? Meriți niște doze suplimentare.

      • zz Răspunde

        Zi ma penetratule cum explici ca ieri a murit unu in accident auto ?

        • @MaciLaci Răspunde

          @zz, tot nu explicat nimic. Citește ziarele și explică sau taci naibii.

        • Zizi Lambrino Răspunde

          La cei care decedează la un accident auto nu a emis protocol Arafat că înainte de a face hârtiiie se face test covid postmortem? Ce scăpare domnule!😱😲💩

          • Sîca

            Puncte puncte , nu murdări numele după care îți ascunzi mutra de jigodie

      • Pt Altu & co Răspunde

        Vaccinul mai da si rateuri dar nu e vina lui, nu este 100% ci numai 92% sau chiar mai putin, depinde si de persoana, unii nu fac anticorpi. Totusi in tarile unde vaccinarea a ajuns la 80% se vede ca functioneaza, mai putini infectati, si mai putini la ATI, si mai putini decedati.
        Deocamdata nu sunt alte solutii la indemana, degeaba va agitati pixul, DOAR prelungiti starea asta si mor oameni. Romania = lucul 5 in lume la decedati!

      • Pt aiuritul cu d-na de Suceava Răspunde

        Parca chimioterapia foloseste la toata lumea. ???

        • @Pt. Aiuritul de aiurit care crede oricee Răspunde

          @Pt. Aiuritul de aiurit.
          Atunci cineva mințește și vaccinul nu salvează???😱😱
          Nu pricepi că după două doze era fain, nu avea nimic și când s-a tripluvaccinat scurt a dat ortu’ popii în numai câteva zile??? Reacțiile adverse au venit imediat după doza 3? Nu eu am inventat asta, așa apare la știri!

          • gogu

            Si cati sunt din astia ? cand eu am scris ca mor tineri sanatosi ,ai scris : vii si tu cu unul pe an ….
            Deja mor zilnic tinari sanatosi…

      • Dr Haus Răspunde

        Femeia a facut tarziu doza 3 , si NU de la ea a decedat ci de la covid . La orice doza trebuie 10-12 zile sa se produca anticorpi in cantitate mare. Daca s-a dus la doza 3 inseamna ca avea nivel scazut de anticorpi ,din motive de imunitate si timpul in care s-a tot redus acest nivel.
        Se stie ca eficienta nu este 100% .La nimic .

  3. Sîca Răspunde

    Sunt un debil tembel care vede dusmani peste tot. Nu are careva in regim de urgenta niste pastile de litiu in plus pentru mine? Nu de alta dar asa nu voi putea nici sa dorm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.