Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Crimă în județul Satu Mare! Bărbat omorât în urma unui conflict spontan

Crimă în județul Satu Mare! În urma unui conflict spontan iscat pe fondul consumului de alcool, un bărbat și-a ucis amicul de pahar. Totul s-a petrecut în seara zilei de marți, 5 octombrie.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere  de arestare preventivă pe o perioadă  de 30 de zile față de inculpatul B. A., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor faptă prev. și ped. de art. 188 al. 1 C.pen.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situație de fapt:

Din probele administrate rezultă că, în seara zilei de 5.10.2021, pe fondul consumului de alcool, între inculpatul B.A. și victima N.N. s-a iscat un conflict spontan în urma căruia inculpatul i-a aplicat victimei cu un obiect contondent trei lovituri în cap în urma cărora a rezultat decesul acesteia.

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre competentă soluționare, la Tribunalul Satu Mare.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, în data de 06.10. 2021, a emis mandatul de arestare preventivă față de inculpatul B. A. , pe o durată de 30 de zile.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare – Serviciul de Investigații Criminale.

2 comentarii

  1. zz Răspunde

    O fi vorba de Gold-4 si HR!

  2. snoopy Răspunde

    nuuuu!!!macciiiilaciiii!!!??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.