Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Drogați și fără permis, la plimbare cu mașina pe șoselele Sătmarului. ”Șoferii”, prinși de polițiști

Doi conducători auto au fost depistați de polițiști la volanul unor autoturisme având dreptul de a conduce autovehicule suspendat și sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel, primul, un tânăr, de 26 de ani, din județul Maramureș, a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare ieri, 7 octombrie, în jurul orei 03.50, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Careiului, din Satu Mare, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

De asemenea, conducătorul auto a fost depistat pozitiv la THC în urma prelevării de probe biologice.

Cel de al doilea, un tânăr, de 22 de ani, din Halmeu, a fost identificat de polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare noaptea trecută, în jurul orei 00.20, la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Totodată, în urma testării rapide a persoanei de la volan pentru depistarea substanțelor psihoactive aceasta a ieșit pozitiv la THC.

În ambele cauze cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicule de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat și sub influența substanțelor psihoactive.

Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Golf Răspunde

    Pamantul e plat !

  2. România Răspunde

    Unul sigur era @MaciLaci că a întârziat astăzi cu postatul. Probabil a fost reținut ceva timp de polițiști pentru niște hârtii de completat. Iar asta cu completatul formularelor se știe că e cam greu la dânsul. 🤔😱🤪🤫

  3. Geza Răspunde

    Is scumpe medicamentele de slăbit!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.