Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Incendiu în județ, la un siloz în care se aflau 4 tone de semințe de floarea soarelui

Astăzi, în jurul orei 11:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un siloz cu cereale, în localitatea Cărășeu.

La fața locului s-au deplasat nouă pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Culci și Valea Vinului cu două autospeciale de stingere.

În interiorul silozului se aflau 4 tone de semințe de floarea soarelui. În urma incendiului au ars 100 de kilograme de semințe și s-au degradat 200 de kilograme. Potrivit ISU Satu Mare, cauza probabilă de producere a incendiului este autoaprinderea.

Sursa: ISU Satu Mare

 

7 comentarii

  1. Bogdan Răspunde

    au fost prea multe seminte la un loc si s-au enervat…una din ele a zis ce p… me… ma aprind singura…si asa a pornit autoaprinderea….felicitari ISU pt cauza radacina

  2. satmarean Răspunde

    Autoaprinderea este precedată întotdeauna de o autoîncălzire, fenomen ce se întâlneşte mai des atunci când acesta a fost insuficient uscate înainte de depozitare.(pt prosti)

  3. ecologist Răspunde

    @Bogdan, mai ții minte când se tot aprindea și ardea ca o torță groapa de gunoi din Carei din cauzau șlamului de la fabrica de ulei și care avea numai 4% conținut de resturi de ulei? Dacă nu știi ceva mai bine taci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.