Ultima actualizare: azi, 18:58
Locale

Eroi în uniforme! Jandarmii sătmăreni au donat sânge pentru o fetiță diagnosticată cu cancer

Eroi în uniforme! Jandarmii sătmăreni au donat sânge pentru Rebeka Barabas, o fetiță în vârstă de 13 ani, din județul Satu Mare ce luptă cu cancerul, ea fiind internată în acest moment la Spitalul Oncologic din municipiul Cluj-Napoca. 

„Nepăsarea nu există în vocabularul nostru
Lipsa acută de sânge din spitalele României a reușit să mobilizeze o instituție. Astfel în zilele de 7 și 8 octombrie, jandarmi din toate unitățile Jandarmeriei Române se vor prezenta la Centrele de Transfuzie Sangvină și vor dona sânge pentru viață.
La nivelul unității noastre au răspuns apelului peste 20 de militari care vor dona sânge pentru semenii noștri aflați în nevoi, dar și pentru Rebeka Barabas, eleva premiantă a Școlii din Căuaș, în vârstă de doar 13 ani care se află internată la Spitalul Oncologic din Cluj Napoca, unde se luptă cu o boală dificilă Limfom non-hodgkin.
Și pentru că nepăsarea nu există în vocabularul nostru, zilele următoare, bonurile primite cu ocazia donării de sânge se vor transforma în alimente pentru familia fetiței.
Aceasta este cea de-a treia acțiune de donare colectivă de sânge organizată la nivelul unității noastre de la începutul anului 2021.
Nu rămâneți nepăsători. Fiți curajoși. Vă invităm alături de noi pe drumul faptelor bune.”, este mesajul Jandarmeriei Satu Mare. 

8 comentarii

 1. Golf Răspunde

  Bravo bătăușilor! V-ați scos ero(r)i!
  Și eu i-aș dona mamei niște lichid seminal…

   • @zz Răspunde

    @zz, sincer dacă se lămurea treaba cu august știi tu care când jandarmii au fost mai ceva ca minerii fii sigur nimeni nu posta așa ceva. Dar ca de obicei în țara asta toți suntem egali doar că unii sunt și mai egali. Pe deasupra pe bază de carnet de partid scapă și de purtatul măștii, ba mai pot face chefuri pentru ziua de naștere a bossului la guvern cu băuturi și restul și fumat în spații închise! S-a dat ceva amendă? Nuuuu!
    Inițiativa da e frumoasă dar omul tot timpul are un gust amar în gură.

   • zz Răspunde

    A.. si faptu ca Golf vrea sa doneze lichid seminal mamei fetiteti bolnave de cancer nu iti lasa un gust amar in gura?

 2. Om Răspunde

  Felicitari jandarmilor pentru initiativa si multa sanatate tuturor!

 3. Dodiq Răspunde

  Toata stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.