Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

FOTO. Jandarmii au reciclat sticle. Recompensa: 80 kg de legume pentru copiii instituționalizați

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare a fost organizată zilele trecute o acțiune de colectare a sticlelor de plastic.

,,În două zile au fost adunate peste 100 de recipiente de plastic, care au fost predate la un hypermarket din municipiu. Recompensele primite au constat în aproape 80 de kilograme de legume proaspete: varză, conopidă, vinete, ardei, roșii, dovlecei, toate de la producători locali, care au ajuns în bucătăria copiilor de la Centrul Maria din Satu Mare.

Și astfel fapta cea bună s-a multiplicat. Prin predarea sticlelor de plastic am protejat mediul, susținem producătorii locali și cei 14 copii ai Centrului Maria se vor bucura de mai multe mese gustoase’’, au spus jandarmii sătmăreni.

12 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Faceți astfel de acțiuni cu toate școlile. Că dacă se introduce taxa pe ambalaj la băuturi oricum trebuie populația educată. Măcar copiii. Și mai iese și un ban plus cu atât mai puțin ajunge la gunoi și ocupă și loc mult în pubele.

  2. Cosmin Răspunde

    Felicitari . O actiune care ar trebui repetata si eventual implicate si alte persoane si institutii. Bravo

  3. Fasz Răspunde

    Sticle din plastic? Povești

  4. ombre Răspunde

    felicitari jandarmilor! de multe ori doneaza sange ,aduna gunoaie la propriu si la figurat tot respectul ptr dansii!

  5. Gheorghe Răspunde

    Cât sa fii de nepregătit încât sa scrii asa aberații.Sticla de plastic??!!cum vine asta?
    Va faceți de cacao cu aceste exprimări de clasa zero!
    Au strâns jendarii ambalaje de plastic sau peturi?….bravo lor.Sa mai facă și ei puțina mișcare ca pe unii stau hainele ca pe un butoi plin.Sunt grași și unși ca și godacul lui nea Petre,de atâta stat la stat!!
    Mușchii le-au cam dispărut și a apărut osânza,gușulița și fălcile.Sa le fie de bine,că s-au știut orienta cu meseria asta!!!

  6. vasile Răspunde

    Unde vezi burți ,fălci la băieții din poză ?Ești un prost grămadă.Nesimțitule ,tu când ai făcut ultima dată o faptă bună ?

    • Gheorghe Răspunde

      Ieri…ți-am dat 2 lei să-ți iei o amestecată.

      • Gheorghe Răspunde

        Doi lei?A,a,a tu erai zabalosul care se credea mare și tare între bosketari?….da acuma te recunosc,puți ca o lanternă!Mersi de…..doi lei.
        Marș cotarlă!

    • Gheorghe Răspunde

      Prost ești tu și cine te-o fătat.Eu i-am lăudat și le-am recomandat(nu neapărat celor din poza)sa facă mișcare ca vedem unii din ăștia care ,,stau la stat”ca le-a crescut osanza și burta ca nu-si măi vad organu decât în oglinda.Am zis,,bravo lor”?Vrei sa le aduc laude?…te las pe tine sa o faci.Da au făcut o fapta buna!restul nu contează.Oare de asta sunt plătiți gras?Cand este înjunghiat vreun trecător,când ești abordat de c…ve și de cerșetori,de putori cărora nu le place munca unde sunt aparatorii?….la strâns de flacoane?…doar în romanistan vezi astfel de prostii!Dacă faci fapte bune nu te afișa cu ele ca o sa creadă oamenii ca ești vreun sfânt și o sa se inchine ție în loc să meargă la paraschiva..Tu ești dus cu sorcova sau ești unul dintre cei vizați de comentariul meu și ti-e rușine de aspectul tău fizic?Cer scuze dacă te afli între cei vizați….nu e vina mea…nu baga la maț ca porcu!

  7. @ Răspunde

    “sticle din plastic” … Precum: adidas Puma, jeep BMW….

  8. bogdan Răspunde

    Macar atat sa faca pentru salariu ca oricum sunt niste incompetenti in general…ei stiu sa de-a cu bastoanele si in general in cine nu trebuie…oricum intre timp sunt o gramada de scandaluri si batai….cand a-ti vazut patrule de jandarmi prin parcuri, pe langa baruri? vedeti doar ce trebuie sa vedeti si ce va arata presa…nu demult a fost unul omorat de prietenul de pahar la un bar…fiti siguri ca daca ar circula ar descuraja scandalurile…un exemplu prin tiganime de ce nu patruleaza…mergeti pe ostrovului sa vedeti cati jandarmi sunt…doar cand sunt solicitati apar si ei dupa o jumate de ora… in fine …felicitari Jandarmeriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.