Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

FOTO. Starețul Emanuil Rus a ajuns definitiv acasă, la mânăstirea unde a slujit 30 de ani

După trecerea la cele veșnice, părintele spiritual al oșenilor, Emanuil Rus, a ajuns definitiv acasă, la mânăstirea unde a slujit peste trei decenii.

Starețul Emanuil Rus, a ajuns, astăzi, definitv acasă, la Mânăstirea din Bixad, pe care a păstorit-o peste 30 de ani, ajungând ca identitatea sa să fie contopită cu Mânăstirea.

Părintele spiritual al oșenilor, starețul Mânăstirii din Bixad, Emanuil Rus a murit, în această săptămână, răpus de COVID-19.

 


CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    La pochi nu se aplica faza cu sacu de nailon si pe repede inainte? Numa pt oile proaste e regula asta? Ca vad ca plavanii din poza nici amu nu cred in covidubasta lumesc, si se gandesc ca de fapt ala de sus o avut un loc liber la partida de pocher, si lo chemat pe ninjalau sa-i tina de urat.

    • Cetateanul Răspunde

      Să vezi că peste câțiva ani l-or și scoate din coșciug și-i vor lăsa pe lingătorii de cadavre să meargă să-l și lingă!

      • ... Răspunde

        Și recomandat poleit în aur. Apoi peste ani este posibil să “descopere” careva că face minuni! Apoi să vezi tu pelerinaj cu toată oșenimea și nu numai la Bixad!😱🤔😲

  2. Nagasaky Răspunde

    Lingator de rahat is cei care nu stiu despre ce vorbesc. Eu m-am rugat la Sfanta Parascheva pentru cineva care a avut o boala oncologica de sange(persoana internata la oncologie) si s-a vindecat. Asa ca, nu mai vorbi despre ce nu cunosti si nu ai sa intelegi niciodata, sarmanul de tine.

    • Nagasaky Răspunde

      Comentariul era pentru Cetateanul turmentat. Sau cel putin, pe langa subiect.

    • Cetateanul Răspunde

      Să-mi belești poola, căcat cu ochi!
      Trebuia să-ți duci bolnavul acasă sau la mănăstire și să lingeți cadavrele împreună și să vă rugați. iar dacă bau-bau de sus (dumnezăul vostru) considera că trebuie salvat, îl salva!
      Așa, belitoule de poolă, l-au salvat doctorii pe care îi huliți, iar aprecierea le-o arătați mafioților din biserici!!!

      • Cetateanul Răspunde

        Comentariul era pentru bomba atomică Nagasaki, lingăul de koor de pochi!

      • ... Răspunde

        Măcar m-am lămurit de nivelul său de inteligență. Adică pe de o parte unii estem proshti că nu cred în ce propovăduiește el iar pe de altă parte în loc de tratament de specialitate (dealtfel consacrată și nu ceva recent inventată) pentru un caz oncologic cu slabe șanse de recuperare apelează la popă și la sfinți. Perfect “logic, nu?🤔😱😲🤯🥴🤮😭😭”
        PS. Am avut și eu un caz de acest gen printre cunoștințe. După ce toate au dat chix tot așa a apelat la sfintele moaște. Demult a trecut de partea cealaltă, foarte rapid după niște “ședințe” din astea. Bineînțeles a apelat și la preotul ăla din Vama cu ceaiurile. Pentru că la cazuri grave rugăciunea singur nu ajunge. Amin!🙏🙏🙏

  3. Morga Răspunde

    Fără diferențe !!primul sosit primul servit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.