Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Desfășurare de forțe în municipiul Carei. Au intervenit zeci de polițiști și jandarmi

Desfășurare de forțe în municipiul Carei. Astăzi, de la ora 10.00, pe strada Doina nr.15, au sosit toate efectivele de la Poliția  Municipală și Locală Carei precum și mascații de la Jandarmerie pentru a evacua persoanele indicate de către Primăria Carei, titrează Buletin de Carei.

Executorul judecătoresc a intrat în curtea clădirii ce apare pe lista monumentelor istorice, a cerut cărțile de identitate a celor vizați cu evacuarea și a verificat documentele fiscale privind plata utilităților. Datoriile invocate de Primăria Carei sunt cele mai vechi de 5 ani de zile.

Unele familii au încărcat bruma de avere în mașini și au plecat la cunoștințe dar cei cu mai mulți copii nu au avut  unde să se mute. Majoritatea celor vizați pentru evacuare au prezentat documente potrivit cărora sunt cu plățile la zi, mulți dintre ei fiind angajați, deci au loc  de muncă.

Potrivit sursei citate, clădirea respectivă a fost în anii trecuți Cămin de Bătrâni, era deosebit de bine întreținută dar ambițiile de putere ale fostului primar Beko au făcut ca să devină loc pentru asistați sociali. În plin centrul orașului.

Sursa: Buletin de Carei


CITEȘTE ȘI:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.