Ultima actualizare: azi, 21:07
Locale

Magia unui șemineu în apartamentul tău, nu costă o avere și este mai accesibilă decât te așteptai vreodată!

Nu este nevoie sa cheltuiți sume exorbitante de bani pentru a vă procura acel plus de căldură și confortul estetic, chiar în propriul apartament de la bloc! Cu ajutorul unui semineu ieftin sau al unuia decorativ care funcționează pe bază de curent electric, acum aveți posibilitatea unui set-up confortabil, în care să vă petreceți timpul cu cei apropiați și unde, să vă bucurați de atmosfera unui foc virtual pe tot parcursul anului, cu sau fără funcția de căldură. Personalizați-vă camera după bunul plac, cu posibilitatea de a plasa în siguranță, televizorul sau tablourile preferate la câțiva centimetri de șemineu. De la modern, la clasic, montat pe perete sau tip portal, alege-ți un șemineu electric care se potrivește decorului tău!

Meșterii sibieni de la PEFOC, cu cele peste două decenii de expertiză în industria dispozitivelor premium de încălzire și decor, ne propun noua gamă de șeminee electrice ca soluții potrivite și accesibile, ideale pentru casele și încăperile de dimensiuni medii sau mici, unde vei avea ocazia să-ți petreci clipe memorabile în intimitatea familiei sau persoanei iubite. Alegerea unui șemineu electric este o soluție convenabilă în primul rând, datorită faptului că, nu necesită instalarea unui cos fum ceramic sau din cărămidă, modelele electrice fiind soluții perfecte de confort caloric și decor, pentru cei care locuiesc într-un apartament la bloc.

Nu au nevoie de niciun tip de structură de ventilație permanentă și pot fi așezate în fața unui perete sau mutate în alte încăperi, în funcție de spațiul și preferințele fiecăruia. Șemineul electric poate fi instalat în orice cameră din locuință fără nicio intervenție asupra construcției clădirii. După conectarea la sursa de alimentare, șemineul va funcționa instant, permițându-vă automatizarea contactului la pornire, oprire și setarea temperaturii în funcție de nevoi și preferințe.

Recomandarea de astăzi a profesioniștilor PEFOC se îndreaptă către o gamă specială de șeminee de apartament cu consum redus și design spectaculos. Dispozitivele electrice TAGU se asamblează intuitiv în 30 de minute, iar ramele din lemn sunt finisate cu furniruri premium. Acestea se bucură de un design european deosebit, redat de finisajele cu furnir de înaltă calitate și culori care se potrivesc cu stilul și decorul tău. Pe lângă o funcționalitate bună din punct de vedere tehnic, producătorul a ales să nu neglijeze nici partea de design, astfel că, șemineele electrice TAGU reușesc să împrumute magia unui cu focar tradițional, reușind să transmită senzația unui foc pe lemne ce arde veritabil în usa soba din casa caldă a bunicilor!

Setează-ți starea de spirit în spațiul tău cu un șemineu decorativ electric cu focar TAGU. Aceste piese de înaltă tehnologie, oferă camerei o strălucire primitoare, cu flăcări LED cu aspect natural, care funcționează cu sau fără căldură pentru utilizare în toate anotimpurile. Șemineele electrice marca TAGU sunt fix ce aveți nevoie, oricare ar fi stilul vostru de viață și indiferent de designul casei sau al apartamentului.

Așadar, dacă locuiești la bloc sau într-o zonă rezidențială cu restricții, dar cu toate acestea visezi la seri liniștite, petrecute alături de familie sau de persoana iubită, în atmosfera magică redată de un șemineu tradițional pe lemne, atunci, șemineele electrice din oferta meșterilor sibieni, reprezintă alternativă perfectă. În plus, pe lângă dispozitivele pe curent sau bioethanol, în magazinul online pefoc.ro ai la dispoziție, din stoc propriu, o gamă variată de șeminee tradiționale, atât pe gaz, cât și pe lemne sau peleți, alături de servicii impecabile de montaj, garanția calității și livrare gratuită a dispozitivelor voluminoase, oriunde te-ai afla în țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.