Ultima actualizare: azi, 18:24

Naţionale

RECORD. Aproape 151.000 de români, vaccinați în ultimele 24 de ore! 111.500 au făcut prima doză

Aproap151.000 dromâni s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultimel24 dore, cifră carreprezintă un nou record al campaniei dvaccinare. Și numărul celor carau făcut prima doză estîn creștere – 111.556.

Cei mai mulți oameni carau mers pentru prima dată la centreldvaccinars-au imunizat cu Pfizer (52.629) și Johnson & Johnson, carsadministrează în doză unică (57.359).

Pentru a doua doză au mers la centreldvaccinar11.607 români, în timp c27.772 și-au făcut a treia doză.

Până acum, în România au fost administrate 12.280.258 ddozdvaccin. Numărul celor vaccinați cu cel puțin o doză a crescut la 6.732.868.

12 comentarii

  1. Norick a disznó Răspunde

    A fost cazul deja, babuinii dracului.
    Ati nenorocit tara si Oamenii, prosti de nevaccinati ce sunteti. Din epoca de bronz

    • Abdul Răspunde

      Să-mi giugiulești bărzoiu’ , șobolan scârbos și handicapat ce ești, îți doresc să te vaccinezi de două ori pe an câte zile vei avea și după ce te vei gyiuglui , să te îngroape în sac de plastic !!!

    • Abdul Răspunde

      Să-mi giugiulești bărzoiu’ , vaccinatul lui pește !!!

    • @Norick a disznó Răspunde

      Guiț, guiț, pentru că nu se spune. Inclusiv episcopul Devei a murit din cauza boosterului administrat care nu era comoaribil cu celelalte două de dinainte și a făcut imediat după administrare AVC. Bineînțeles avea și comorbidități așa vă zbang a fost băgat la mort de covid. Dar anterior boosterului avea schema completă făcută. Așa se bagă oamenii la 50 și ceva de ani în pământ mai nou. Dar se spune? Nuuu! Așa că nu se află! Cum se cheamă asta la tine?

    • radical2 Răspunde

      Cu ce te-a nenorocit pe tine vaccinatule? Ti-a infipt nevaccinatu cutitu in spate? :)) Ma da prost esti.

  2. radical2 Răspunde

    Din pacate nu au de ales . Trist 🙁

  3. English pacient Răspunde

    Mai bine ați scrie că iar a fost scandal la policlinica veche cu doctorița aia. Acum nu a vrut să vaccineze un om cu booster că anterior primise AstraZeneca două doze. E total aiurea și inclusiv managerul spitalului a recunoscut că doctorița a greșit. Dar nu se găsește careva care să o tragă de păr puțin ? Că dacă nu vrea să lucreze acolo și se vede că se stresează chiar și singură trebuie pus altcineva. Ca să nu mai spun că nu e prima dată când face scandal și asta poate determina oamenii să nu se mai vaccineze! A se vedea cazul celor veniți de la Supur și lăsați cu ochii în soare. Dacă nici așa nu merge recomand să i se facă ceva cercetare psihiatrică și poate un dosar penal pentru zădărnicire. Pentru că alungă oamenii de la vaccinare.

    • radical2 Răspunde

      Oricum nu mai conteaza cu ce faci booster. Important e sa fi intepat cu ceva :)) Merg toate combinatiile, vaccinat sa fii :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.