Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

VIDEO. Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare, vaccinați în proporție de 88%

Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare sunt vaccinați în proporție de 88%, potrivit managerului spitalului, Adrian Marc. Totodată, el a declarat că anumite mesaje publice au sensibilizat foarte mulți oameni, determinându-i să se vaccineze.

„Noi avem un procent destul de bun. Am observat acum că prin anumite mesaje publice s-au sensibilizat  foarte mulți oameni și au început să vină și să solicite administrarea inclusiv celei de a treia doze, undeva în medie 200 – 250 de persoane pe zi vaccinăm în centrul nostru de vaccinare. La personalul medical, în rândul medicilor, avem undeva la 88%. Vorbesc de medici, ceea ce este un procent foarte bun pentru că exemplul ei pot să îl ofere”, a declarat managerul Spitalului Județean Satu Mare, Adrian Marc.

Video cu declarațiile managerului Spitalului Județean, de la minutul 16.50:

9 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Procentul de vaccinare în rândul asistentelor, infirmierele și personalului administrativ este secret?

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Daca eu ajung la spital sunt obligat sa- mi fac test ,asa ca nu vad de ce tot personalul medical nu ar face acelas lucru sau sa fie vaccinati. Stiu e o sa spuna antivaccinistii,dar daca sunt vaccinati si echipati sansa sa ma contamineze e foarte mica.

    • ... Răspunde

      Degeaba speri tu sau altul care spui tu că ești conștiincios și că respecți tot ce ți se spune lentru că la o adică vei ajunge într-un spital românesc tot te vei confrunta cu tarele sistemului. Se împlinește un an de la incendiul de la spitalul covid Piatra Neamț și 6 ani de la Colectiv. Văd că postezi de dimineața și tu. Mă gândesc că și tu ești matinal ca și mine. Așa că uită-te la știri și trage concluzia singur. La Colectiv unde au murit aoroape 70 de persoane în chinul chinurilor nici după 6 ani nu este o sentință definitivă. Iar Arafat al tău avea grija că de ce s-a filmat atunci intervenția! No uite de ce! Foarte bine s-a făcut. Iar la Piatra Neamț era o lumânare aprinsă într-o încăpere superoxigenată! Asta fac eroii! Incompetența și indolența omoară de fapt la noi. În continuare afirm că refuz să cred că acele persoane din sistemul medical care erau hulite pentru comportamentul lor înainte de pandemie brusc au suferit transplant de tot ce trebuie. Aveți grijă copii de voi ca să nu ajungeți pe mâna lor! E mai bine pentru toată lumea. Eu am aflat pe pielea mea.

      • ... Răspunde

        Iarăși m-am îmbătat cu insulina, nu ma băgați în seama

        • ... Răspunde

          Iar tu iarăși furi! Stai în banca ta până nu te ia în vizor careva specialist și te scoate apoi într-un sac negru cu picioarele înainte! Bineînțeles conform protocolului. Comprende mon cher? Tu nu îți dai încă seama cât de bine îți este și acum! Sau insiști să îți pun o “vorbă bună” la careva “” erou”?

      • Maria Răspunde

        Chiar dacă ruda lui a fost infectată cu COVID și a decedat din cauza asta, tot nu crede. Crede că i-am făcut noi ceva din pix, că avem niște interese la mijloc. Am avut tineri de 35, de 37 de ani făra alte probleme de sănătate, doar COVID-19 și au decedat. Am întrebat-o pe soția unuia de 37 de ani «de ce nu v-ați vacccinat?». Mi-a zis că a trecut o dată prin boală și a zis că trece și a doua oară. A doua oară n-a mai trecut. Este grav. Atacă tineri, și oameni de vârsta mijlocie și de vârsta a treia. Nevaccinații sunt cei care mor, nu vaccinații. Aici nu e vrăjeală, nu sunt fake news, asta este realitatea și adevărul.

        • ... Răspunde

          @Mărie, și de ce îmi spui mie asta? Sau eu sunt de vină și pentru că platforma de vaccinare s-a blocat la maratonul de vaccinare de la Romexpo? Care nu știu de ce ați așteptat atâta să organizați iar? Nu sunteți în stare să organizați ceva ca lumea, urlați la oameni în loc să discutați civilizat apoi spuneți că de vină e cel care ripostează? Eu sunt de vină că nu ați avut cameră proprie când ați fost copiii mici?

  3. Nyznaiu Răspunde

    Se pare ca nu sunt mai presus nici ei fata de noi cei din TURMA . Si totusi 12 dobitoace , pardon procente inca se impotrivesc.

  4. Kuka Răspunde

    Da angajatii firmei de paza al carei patron posteaza pe feizbuk mesaje antivaxx, sunt vaccinati?
    Apropo ex-presedintele CJ cu trei facultati si un masterat in “si” care s-a sosocit rau de tot!
    Tocmai a facut un grup pe fb in care indeamna lumea sa nu se vaccineze si sa nu respecte regulile sanitare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.