Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Bebeluș din Satu Mare născut cu malformație la gură, abandonat în spital! Adoptat de o tânără cu inimă de aur

Un bebeluș din județul Satu Mare a fost abandonat la naștere după ce s-a născut cu o malformație la gură, mai exact, nou-născutul suferă de cheilognatopalatoschizis – despicarea gurii și a palatului. Micuța a fost, însă, adoptată de Sarah, o tânără cu inimă de aur ce adoptă copilași cu diverse probleme de sănătate, dorind să le ofere acestora șansa la o viață normală.

Sarah nu are, însă, banii necesari pentru a construi singură o casă pentru toți acești copilași. Mirela Retegan a decis să îi sară în ajutor, iar anul acesta, de ziua ei, Mirela îi roagă pe prietenii și cunoscuții ei ca în loc de cadouri să doneze bani pentru Sarah.

Mirela Retegan a scris pe pagina sa de Facebook povestea micuței Raelyn, nou-născuta abandonată de mamă în spital.

Redăm integral mesajul Mirelei Retegan:

Mi a fost frică sa ma uit la fotografiile pe care Sarah mi le-a trimis cu cea mică. Aceeași strângere de inimă pe care o avem mulți dintre noi.

O cheamă Raelyn ( asa numit-o copiii, înseamnă rază de soare), s a născut in Tăsnad, județul SATU Mare și suferă de
cheilognatopalatoschizis – despicarea gurii și a palatului.
Nu vă pun fotografii , puteți da o căutare pe google și pot doar să vă spun că imaginile de pe google sunt mai prietenoase decât ce mi a arătat Sarah.
Cu atât mai mare e nevoia de a susține lupta Sarei pentru ca un copil să fie, la timp, supus unor operatii care ii pot salva viața.
Acești copii, ca să poată să fie operați, trebuie să ii ia cineva intr o familie și sa înceapă sa-i plimbe de la un doctor la altul, sa stea cu ei prin spitale, să ii îngrijească acasă , sa le urmărească evolutia.
Statul nu face asta. Îl tine intr un pătuț , îl hrănește și are grija sa funcționeze organele lui vitale. Și apoi ii întâlnim adulti, cu fețe greu de privit, cerșind prin parcări ☺️.
Sarah mi-a povestit emoționată întâlnirea cu ea:
“s-a născut cu malformație (crede ma ca nu știu cum se numește corect – eu am tot zis buze de iepure pana mi-a spus cineva ca e urat sa zic așa ), a abandonat o la naștere mama ei. Eu ii am făcut certificat de naștere după ce am avut plasament ca nici certificat nu avea.
Eu am avut plasament la ea fără sa știu cum arată… nici o poza mi au arătat înainte sa fie a mea, legală… primadata in viata mea când iau un copil fără sa știu cum arată sau cum e …stii ce emoții am avut când m am dus sa o iau (atunci am văzut o primadata)
E ffff micuța. Nu prea ia in greutate… are 2 luni si nu a luat nici un kg de la naștere …
Urmează sa o operam. E foarte scumpă .Toți o iubesc.”
Sarah duce in familia ei copiii pe care nu-i vrea nimeni . Pentru că nu sunt nici blonzi nici cu ochi albaștrii și nici sănătoși tun. Dar Sarah, cu iubire și răbdare, ii transforma in cei mai frumoși copii. Sarah adopta copiii României, noi o adoptăm pe Sarah Nicole.
As vrea sa nu i lipsească nimic, sa poată ea face tot ce nu am eu curajul să fac.
Las aici fotografii cu reacțiile copiilor Sarei care deja o considera pe micută surioara lor.
Și va las și link ul pe care puteți dona.
Anul 2022 o sa fie , pentru noi, anul in care Sarah va avea o casă, cu toate utilitățile de care au nevoie copiii speciali, cu suficient loc sa doarmă și copii și ajutoare , cu spațiu de învățare și cu o curte in care ei sa se joace.
O sa construim împreuna, acel loc in care Sarah sa poată aduna toți copii pe care nu i vrea nimeni”

CUM POȚI DONA?

1. GALANTOM, direct cu cardul, accesând link-ul de aici – https://nouageneratie.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=21264

2. DONEAZĂ direct în contul fundației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundatia Noua Generatie (Fundația Zurli )

Cont LEI: RO70INGB0000999906701090

Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

Banca – ING Bank. Detalii tranzacție: Campanie O casă pentru Sarah și copiii ei

3. DONEAZĂ prin PAYPAL la adresa de e-mail [email protected], detalii tranzacție Campanie O casă pentru Sarah și copiii ei

4. DONAȚII FIRME.Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta te rugăm scrie-ne pe email la [email protected] datele companiei.

Pentru mai multe detalii și informații vă stăm cu drag la dispoziție pe e-mail [email protected]

Sarah face tot ce poate pentru copiii bolnavi și abandonați. Noi putem să le facem o casă.

 

Un comentariu

  1. Fasz Răspunde

    RESPECT! DONEZ! CINE ESTE Sătmăreanca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.