Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Emil Boc, „foc și pară” pe un milionar din Satu Mare! Îi cere 2 milioane de euro

Milionarul Sile Pușcaș din județul Satu Mare cere Primăriei Cluj-Napoca suma de 2 milioane de euro, contravaloarea unui teren pe care inițial l-a donat Primăriei.

Emil Boc este „foc și pară” pe acțiunile milionarului, și spune că „în loc să mulțumească pentru că zona va fi mai aerisită” și pentru că se va crea un „spor de activitate”, el mai vrea „2 milioane de euro din banii clujenilor, că s-a răzgândit”, potrivit monitorulcj.ro.

„La Platinia cere 2 milioane de euro după ce noi i-am aprobat să construiască Platinia, doar dacă donează terenul pentru a se face lărgirea drumului. El și-a făcut Platinia, și-a pus bănuții în buzunar și acum nu mai recunoaște că a donat la Primărie terenul. Plătiți și acum din nou. În loc să spună mulțumesc și că lărgirea va ajuta acel complex. Pe mine mă enervează atitudinea investitorului, acea lărgire mai mult va pune în valoare complexul lui. Va fi o zonă mult mai aerisită, mai largă. Se va crea o piațetă și, în loc să mulțumească orașului pentru că se va crea un spor de atractivitate, el spune că mai vrea 2 milioane de euro din banii clujenilor, că s-a răzgândit, nu mai vrea să doneze”, a mai spus Boc.

Edilul a mai spus, potrivit aceleași surse, că dacă Sile Pușcaș nu dona terenul Primăriei, aceasta nu îi aproba construcția mall-ului Platinia acolo, aceasta fiind înțelegerea dintre primar și milionar:

„Ca să ne înțelegem! Dacă el nu dona la Primărie, noi îi aprobam să facă mall-ul Platinia. I-am spus că nu se poate facem decât dacă lărgim acolo. Ca să lărgim, avem nevoie de terenul acesta. Atunci, fie aștepți până se lărgește și nu faci Platinia până în 2023 când se termină lucrarea sau, dacă nu, donezi terenul Primăriei. A spus că „Da, domnule primar! Semnez cu toate mâinile”. A fost la notar și a semnat. Acum când a văzut că se face lărgirea, a revenit și ne-a dat în judecată ca să îi dăm 2 milioane de euro. Păi când ai fost serios omule, atunci când ai făcut investiția și ai luat niște bani, sau acum când vrei să mai iei niște bani de pe oraș, oraș care îți pune în valoare investiția. Oricât aș vrea să înțeleg dimensiunea asta privată, există o limită în toate”, a spus Emil Boc.

 

 

 

 

 

7 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Gunoiu de Sile de mult infunda puscaria intr-o tara normala. Cum draq mai e in libertate un astfel de individ? Numa la noi e posibil asta.

  2. H&R Răspunde

    Milionar cinstit dom’le.

  3. Diaconu Răspunde

    Prietenul lui Gabor.

    • Justitiarul Răspunde

      Eu nu stiu, daca este adevarat ce scri, dar daca este asa o sa-si rupa gatu saracu Gabor. Daca UDMR-ul va continua sa sprijine coruptia, antidemocratia(vezi pozitia pro
      Viktor Orban al UDMR-ului si pozitia antieuropeana a guvernului maghiar) , atunci, cu parere de rau ne vom desparti de Gabor. Chit ca a fost cel mai performant primar pe care l-a avut orasul nostru dupa revolutie. Pana la urma conteaza DEMOCRATIA(ca nu degeaba au inventat-o grecii) si nu fardurile pe care le poarta orasul nostru. Nemaivorbind ca pe tema justitiei UDMR-ul este chiar primitiva si retrograda.

  4. Diaconu Răspunde

    Cum crezi ca a rezistat Florisal atatia an ? Cine i-a cumparat primul apartament ca sa se mute din blocul Dallas unde era cunoscut pentru chefurile monstru si bataile aplicate sotiei?

  5. Beny ... Răspunde

    Sile Pușcaș e un infractor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.