Ultima actualizare: azi, 15:13
Naţionale

Certificat Verde obligatoriu pentru angajați! Cîțu: „Vom introduce cât mai curând”

Certificat Verde obligatoriu pentru angajați! Premierul interimar Florin Cîțu a declarat, vineri, că introducerea obligativității certificatului verde pentru angajați este cea mai non-invazivă măsură, în contextul valului patru al pandemiei, pentru a nu se închide din nou economia, motiv pentru care, cât de curând, vor fi introduse în Parlament amendamente în acest sens.

Prezent, vineri, la evenimentul „Topul Naţional al firmelor private din România”, premierul a afirmat că susține antreprenorii din Romania printr-o serie de masuri, printre care a menționat și certificatul verde pentru anumite categorii de angajați, făcând trimitere la amendamentele care vor trebui luate în Parlament.

„Trebuie să susținem antreprenorii și cu siguranță vom trece aceste amendamente cât mai curând, inclusiv certificatul verde”, a spus Cîțu. „Despre certificatul verde, am încercat măsuri prin care să nu închidem economia. Această măsură este cea mai non-invazivă, dacă se poate spune așa ceva, în contextul valului 4”, a continuat acesta.

Anterior, premierul a asigurat că Guvernul va face tot ce îi stă în putință pentru a nu închide din nou economia.

„În momentul în care România a trebuit să închidă economia în 2020, în martie, atunci a fost un moment în care am stat şi m-am gândit. Nu vedeam soluţii. A fost complicat, dar împreună am reuşit să trecem peste asta. Acel şoc mi-a arătat că economia României poate să facă faţă, dar totuşi mi-am dat seama că dacă am repeta acea experienţă, ar însemna un cost mult prea mare pentru noi toţi

Vom face orice ca să nu mai închidem economia”, a mai afirmat Cîţu, precizând că astăzi România este ţara cu cele mai rapide reveniri ale economiei din Uniunea Europeană, cu deficit în scădere şi venituri mai mari la buget.

„O creștere a ratei de vaccinare va readuce fluxul de clienți în aceste companii și vom putea trece peste această perioadă”, a conchis președintele PNL.

Sursa: Digi24

11 comentarii

 1. K9 Răspunde

  Sunt curios cum vor face cu cei ca Nicusor Dan. Il dau afara si organizeaza alte alegeri? Sau cum procedeaza cu”eroii in alb” care refuza vaccinarea.? Ii da afara si raman fara personal care e oricum insuficient.? Intreb pentru un vecin

 2. MaciLaci Răspunde

  Acum doua luni trebuia introdusa. Nu aveam aceasta catastrofa.

  • c-block Răspunde

   Dar nu mai ajungea Cîțu prezident de #penele atunci! Ce problemă orbitală, nu? Clasa politică ar trebui dusă la WC-ul uscat din spate și uitată acolo. Ei sunt de vină pentru situație și nu oamenii simpli!

  • Vasile Răspunde

   Esti un mare vrajitor si un mare manipulat au fàcut din gripà covid fraiere

 3. MaciLaci Răspunde

  Dupa parerea mea si oamenii simpli au un procentaj de vina in aceasta situatie.

 4. Bulshit Răspunde

  Cu nația asta tâmpită nu se poate altfel…… Aici ori dai cu parul ori nu rezolvi nimica….
  Țara bananieră………. Mai rău decât în lumea a treia.
  Ăștia mai bine cred in preoti și în sfinți decât la cercetători și doctori.
  Dobitoci creștini

  • Vasile Răspunde

   Nu ati intekes nimic din cea mai mare formà de afaceri din lume covid =vràjelà manipulare cîțu ai un mare fraier ingenuncheazà economia cu certificatu verde uitațivà prin ce trece dedeman nu và uitati la investitor straini ca Nepi etc

 5. radical2 Răspunde

  Muie Catzu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.