Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Protest la Kaufland Satu Mare împotriva gardurilor! O tânără s-a costumat în vacă

Protest la Kaufland Satu Mare împotriva gardurilor. Un protest mai puțin obișnuit a avut loc, în această seară, la supermarketul Kaufland din municipiul Satu Mare. O tânără s-a costumat în vacă, iar pe costum a lipit o hârtie cu mesajul: Ferma Animalelor/Animal Farm. Ea este revoltată din cauza gardurilor de separare din supermarket, protestând, astfel, cu un mesaj sugestiv.

Situație neobișnuită în interiorul mai multor supermarketuri din județul Satu Mare, acolo unde s-au montat garduri metalice pentru nevaccinați. Situația este similară în mai multe supermarketuri din România, iar unii oameni sunt revoltați, pe când alții doar se amuză.

Pentru aplicarea restricțiilor de acces în magazinele neesențiale, reprezentanții supermaketurilor au montat garduri metalice în interior, delimitând astfel spaţiile de acces ale persoanelor vaccinate și nevaccinate. Personale ce vor să cumpere de la magazinele din galeria comercială a supermarketului trebuie să prezinte certificatul verde.

27 comentarii

  1. Juju Răspunde

    E bunoaca vacuta aia, na.

  2. Doctoru' de Cap Răspunde

    Vaca te-ai dus la scoala, bou te-o adus ma-ta. Camasa de forta ti-ar sta mai bine.

  3. Carturar, filozof si mare virtuoz Răspunde

    Eu mi-s curios daca a citit cartea, poate s-a uitat numai la desene

    • Juju Răspunde

      Adica Orwell? I don’t think so.

      • GiuGiu Răspunde

        Maybe…. Sa aduci 1984 in legatura cu vaccinarea indica gradul tau inalt de stiinta, cam pe acolo cu vaca.

        • Du bist ein idioten Răspunde

          Poate. Când mergi totuși pe stradă în ultimii doi ani nu-ți aduce aminte de niște scenarii din romanul respectiv? Atunci pune-ți OCHELARII!!!

        • Juju Răspunde

          Esti un ultim prost. Animal farm este titlul cartii scrisa de George Orwell.

        • at Giugiu Răspunde

          Ai aratat lumii “stiinta” ta, boule! “Animal farm” adica “Ferma animalelor” este un roman distopic scris de George Orwell. You stupid son of a bitch.

  4. moscraciun Răspunde

    da nu sa imbracat in costum. ea e chiar vaca!

  5. Off off Răspunde

    E un haos,in unele locuri se cere certificatul,in altele nici temperatura nu se mai ia,atunci ce rost mai are îngrădirea? E un talmeș balmeș totul ,ne au învrăjbit ,ne au îndepărtat de normalul zilnic și banal….

  6. sm Răspunde

    Eu nu ma duc la astfel de magazine unde fac diferentiere si vrajmasie intre oameni .

  7. Soso Răspunde

    “Boicotați acest lanț de super-marketuri! Boicotați Kaufland și chiar și lanțul-frate, Lidl, care aparține aceluiași concern german, deținut de prima familie de multimiliardari germani!
    Reclamați aceste magazine la ANPC și la CNCD! Cereți închiderea lor pe cel puțin 6 luni!
    Nu suntem în ghetourile Varșoviei din 1939-1944!
    Luați atitudine chiar dacă sunteți “imunizați”! Nu doar că toți suntem cetățeni cu drepturi egale și libertăți, dar cei care acum au convingerea că au drepturi pentru că au doza “completă”, mâine nu vor mai fi atât de liberi – nu dacă se va impune obligativitatea dozei a treia! Sau a parta – a enșpea!” Asta in toata tara!!!

    • Ion de pe Peron! Răspunde

      Doar în șoaptă vreau să spun că evreii au făcut studiu pe 1,3 milioane de vaccinați cu Pfizer. Concluzia a fost că miai au imunitate de doar 51% după trei luni de la vaccinare. Așa că poți să te ștergi undeva mai ales din cauză că mulți vaccinați nu se protejează, nu poartă mască în schimb umblă peste tot că au voie. Uite de ce reapar îmbolnăvirile! Ce se face cu măsurile care nici măcar nu se respectă sau nu se urmărește respectarea lor deja mă duce cu gândul către apartheid. Voi sunteți mândrii de asta?

  8. Delia Răspunde

    Daca as fi rea as merge sa umplu caruciorul cu maruntisuri .. sa-l las acolo si sa plec..doar ca as da de lucru la angajati care poate n-au nicio vina pentru aceste masuri, mai ales ca majoritatea n-au certificat. Sunt si alte magazine de unde ne putem aproviziona, nu doar de la “gradina zoologica”

  9. ... Răspunde

    Asa cu garduri..spre deosebire de alte magazine macar te lasa sa intri.Ca ai impresia ca esti la ZOO sau Auschwitz..e alta poveste

  10. auleu Răspunde

    Oricum vaccinatii se plimba pe acolo ca slavii

  11. auleu Răspunde

    *Sclavii

  12. H&R Răspunde

    Nu uitati ca si Reclama negativa tot reclama este!

  13. Unu Răspunde

    Bravo ei, sincer ne tratează ca pe niște animale!si toți tăcem și mergem ca porcul la tăiat..

  14. Rodica Răspunde

    Felicitari tinerei pentru atitudinea luata , pacat ca este singulara ! Pe langa comentariile deplasate facute la adresa ei , macar cineva a avut curajul sa ia pozitie fata de ….. TRATAMENTUL ( nu medical ) pe care-l primesc cei nevaccinati , adica cei nesupusi ! Ce uita onorabilii reprezentanti ai statului roman – PLATITI REGESTE DIN BANII NOSTRI – ca dreptul la viata al fiecarui cetatean nu-l stabilesc ei , ca nu ei l-au dat ! Si daca tot fac aceste DISCRIMINARI , luandu-le unora anumite libertati si drepturi , atunci sa le ia si OBLIGATIA DE A PLATI TAXE SI IMPOZITE , pe aceleasi considerente ! La obligatii fata de stat suntem egali ( vaccinati = nevaccinati ), dar in drepturi nu ? Interesant cum nu se autosesizeaza pentru aceste fapte discriminatorii , cei care ar trebui s-o faca ! Si daca tot au procedat in acel fel cu ….țarcurile respective , trebuiau sa le eticheteze si sa le populeze cu specii precum , arafat ( ciudat cum un MUSULMAN decide aproape tot intr-o tara majoritar ortodoxa ce conduita – chiar si religioasa- trebuie sa avem ) , cîtu , iohanis , tataru , ciolacu , mihaila , hunor , ciolos , barna ,si lista ar fi foarte lunga ! IMPERTINENT, OBRAZNIC SI JIGNITOR la adresa unei nații ceea ce-si permit aceste multinationale care efectiv FURA BANII României , netaxandu-i nimeni ( când am zis fura , am facut-o si la propriu si la figurat ) . In care tara europeana si-au permis sa mai faca asemenea lucru ? Chiar e necesar un boicot serios la adresa lor , din partea noastra , in felul acesta vom sprijini comerciantii români . Altfel , nimeni nu ne face dreptate , suntem pe cont propriu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.