Ultima actualizare: azi, 19:56

Locale

Începe modernizarea Centrului Vechi. Șantierul se deschide în primăvară

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că în următoarea perioadă va începe modernizarea Centrului Vechi, șantierul urmând să se deschidă chiar în primăvara anului viitor.

Reabilitarea centrului istoric al municipiului Satu Mare va începe în următoarele luni. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că de luna viitoare ar putea începe lucrările de proiectare, urmând ca din primăvara anului viitor să se deschidă șantierul și să se dea startul lucrărilor propriu-zise. Odată cu începerea lucrărilor, vor apărea și primele restricții de trafic, a punctat Kereskenyi.

Primarul a mai precizat că statuia lui Vasile Lucaciu va rămâne pe poziție, în Piața Libertății, iar nici pavajul din pietre galbene nu va dispărea.

Lucrările de reabilitare ar urma să fie finalizate la sfârșitul anului 2023.


CITEȘTE ȘI:

 

18 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Faceti ceva si cu hotelul Dacia/Panonia ca e pacat.

  2. JONY 😉😉😉😉😉😉 Răspunde

    MUltumim frumos conducerii orasului, in special UDMR ca ne pune in sfarsit pe harta oraselor civilizate! Urmeaza locuitorii sa se mai civilizeze un pic 😀

  3. jhllo Răspunde

    Așa băi…… dacă vreți se poate
    Bravo

  4. urbanism Răspunde

    Foarte bine. Dar care este stadiul parcărilor etajate propuse? Și nu la proiecte din carton colorat mă refer, ceva concret! Că altfel toți cei care nu vor mai avea acces sau loc de parcare toți vor veni pe capul primăriei! Nu zic că nu e bine, centrul vechi va fi infinit mai civilizat dar totul trebuie tratat in integrum. Altfel se crează alte probleme și posibilitatea de conflicte. Iar asta ar fi rolul serviciului de urbanism. Teoretic.😱😲🥴😪
    Deocamdată am impresia că la capitolul rezolvării problemei parcării din zonă noi de ani de zile vorbim vorbe și atât. Avem proiecte dar nimic concret.

  5. ciprian Răspunde

    N-am vazut scena pentru csardas….

  6. Coccolino Răspunde

    FELICITARI !

  7. @ciprian Răspunde

    Îți lipsește ciuperca?

  8. Dorina Răspunde

    Trebuie luat exemplu Din Oradea !

  9. Tarr Răspunde

    Aduc pavaj din ala bun și zeci de ani dupa aceea tot mie îmi dati bani pentru reparatii. Baiat bun Gabi, de aceia i-am dat bani sa isi ia teren langa kubik sa faca case. Hajra! Pup la voi fraierilor. Și pe lingaii de la portalsm. Ajunge si la voi maruntis ca sunteti ieftini.

  10. jo Răspunde

    Marea mea rugaminte este sa va apucati de izolati blocurie ca tot vorbim de mediu daca face proprietarul mergeti sii fute ti amenda futa ,, dracu de nemernici nu stie omul ce sa mai creada futem bani pe floricele ,si parculete cred ca firma TARR ar termina toate blocurile intrun an cu bani care se dau pe prostii MAI GANDITI VA ODATA Dati liber la izolatii care cum poate sa arate orasul ca pu…..

  11. Galatasarai Răspunde

    Nu te lasa Gabore ….invidia vorbeste din ei …….tu fa ce ai de facut , pe restu lasa sa latre.
    Pana acuma nu am votat nici odata cu tine , dar de acum inainte o sa te votez.

  12. Florica Răspunde

    bravo dl primar Mult succes !!!!!!!!!!!!!

  13. Om Răspunde

    Pe macheta asta arata mai urat decat e în prezent. Parca vad că tot pavaj de doi lei o sa bage. Si faptul că se face doar pietonal e super nashpa. Pai in cateva zile, în care e vreun festival sau concurs de masini si tot orasul e blocat, dapoi sa fie tot timpul asa. O idee absolut proasta.

  14. Bete-ar Somesu Răspunde

    Ai fu tut centrul nou, arata ca piz da matii de urat mai Gabor betivan. Ai facut magaria aia de pasarela de zici ca e topogan pentru ma ta sa se rostogoloeasca pana in fata la cazino. Acum vreti sa futi si centrul vechi distrugand in loc sa reabilitezi. Mai votai unguri primari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.