Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Coronavirus Satu Mare: 12 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 15 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.795.418 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.674 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.720.505 pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 829 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 19 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 57.935 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 14.12.2021 (10:00) – 15.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 88 de decese, dintre care 17 anterioare intervalului de referință, (43 bărbați și 45 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

85 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 3 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 3.659. Dintre acestea, 639 sunt internate la ATI. Dintre cei 639 de pacienți internați la ATI, 59 au certificat care atestă vaccinarea.

 

58 comentarii

  1. damaigreu Răspunde

    Interesant ca in Portugalia, care e in zona rosie, s-au ridicat restrictiile pe motiv ca s-au vaccinat . Iar la nou avem restrictii pe motiv ca nu ne-am vaccinat cu toate ca nu avem cazuri. Stiti de ce se intampla asta? Pentru ca planul ocult nu e dus la capat pana nu vaccinam si romanii. Ca in bancul ala ultrashare-uit de vaxxeri cu Bill Gates care planuieste sa omoare pe toti in afara de romani. Ei bine, planu e sa ne dozeze si pe noi, ca sa nu mai imprastiati cu bancuri 😉 . Dau legatura vaxxerilor… o clipa sa imi trag slitzul jos…. Sa vedem care e primul care o sa o suga:

  2. IT Răspunde

    Euuuuu vreau !!!!

  3. MaciLaci Răspunde

    Eu nu sunt Macilaci. El a murit dupa doza 3. Dar spun in numele lui ca si eu ma bag

    • MaciLaci Răspunde

      Én fogok túlélni minden oltatlant.

      • MaciLaci Răspunde

        Én nem tudni helyesen magyar. Tanárnéni most biztos haragszik rám. De nem lenni ez baj mert suliban is inkább mellé jártam, mert ott volt a kocsma. Hüe vagyok na! Ha lehetne hetente beoltatnám magam hátha legalább az konzervál.

        • MaciLaci Răspunde

          Kihúztam két bordát, hogy le tudjam hajolni, hogy magam szívhassam. Időnként megszívom másoktól, de csak miután megkapom a fizetést, hogy tudjak fizetni.

          • @MaciLaci

            A gerincsigolyáidból is kellett volna. Abból a kevésből ami még megmaradt a sok nyalás után.

  4. damaigreu Răspunde

    Nu va inghestuiti. Mai urmeaza unu care o sa posteze sub nick-ul meu…

  5. IT Răspunde

    Eu lucrez la Continental , dar imi caut iubit

  6. IT Răspunde

    Inainte sa ma angajez la Continental, am fost la interviu… nevaccinat. Si m-a intrebat daca m-am vaccinat. Pana a terminat intrebarea am si luat doua doze, de frica ca nu o sa ma angajeze

  7. ... Răspunde

    Tare jos a cazut nivelul postarilor. Cred ca n-am sa mai postez, mi-e grata cand vad cu cine trebuie sa conversez.

    • IT Răspunde

      Si ce daca nu o sa mai postezi? Crezi ca o sa ne tavalim pe jos? Nu am inteles “amenintarea” ta

      • dorel Răspunde

        Mai jos de tine cam greu se poate coborâ.

      • ... Răspunde

        Ce-mi place mie cum vede netrebnicul ăsta de @IT posibila mea semnătură sare imediat la interval. Zice că e o pită bună de mâncat la combatere aicea! Dar ca să vezi! Nu am scris eu! Serios asta! Dar te rog continuă să cazi din ce în ce mai mult în străfundurile penibilismului! Oricum acolo ți-e locul. Nu știu de ce mai ai cap dacă oricum nu-l folosești să gândești singur.

    • gogu Răspunde

      Ce spun medicii despre imunitatea dobândită după boală Cătălin Apostolescu, directorul Institutului „Matei Balș” din Capitală, spune că nu a avut niciun pacient care să se fi reinfectat, după ce a trecut prin boală şi apoi s-a vaccinat. Medicul declară că a întâlnit în spital şi pacienţi reinfectaţi după 180 de zile, dar și înainte de trecerea celor 180 de zile. „Iar unii au făcut forme grave. De obicei, comorbiditatea influenţează forma de boală”, explică Apostolescu, care susţine că „imunitatea post-COVID prin infecţie naturală nu este de cea mai bună calitate şi trebuie totdeauna completată cu vaccinarea. Deci, şi dacă ai făcut COVID, tot trebuie să te vaccinezi, dacă vrei să fii protejat de viitoarele reinfecţii”.

  8. Adi Răspunde

    Anunțul lui Johnson, care a continuat cu îndemnul la vaccinare, transformă decesul neelucidat ..în primul decesul oficial cu Omicron din lume. Nu se stie despre cine e vorba.
    Cu toate acestea, medicii din Africa de Sud au afirmat că mutația Omicron este asemănătoare unei simple răceli. Nu mai stiu cum sa bage dozele oameni.

    • bacteriolog Răspunde

      Esti sigur ? zic si aia ceva , sa nu fie cu musca pe caciula .O sa te vad la urmatoarea “raceala “, o iau si cei trecuti prin covid.

      • covid 21 cu trecere spre covid 22 - valul infinit + 1 Răspunde

        Sunt cu ochii pe tine și te pândesc ca să te infectez.

    • Adevarul Răspunde

      Oameni antivaccinisti sunt sprijiniti cu bani pentru a raspandi idei false despre vaccin .
      Amazon, acuzată că ajută la răspândirea de informații false. Câți bani a donat grupurilor antivacciniste
      Citeşte întreaga ştire: Amazon, acuzată că ajută la răspândirea de informații false. Câți bani a donat grupurilor antivacciniste

  9. USOR de inteles Răspunde

    = Chiar ca esti greu de cap , ti-am explicat de mai multe ori ca noi suntem intre 2 valuri!!!
    A mai fost de 2 ori situstia asta .
    Planuri oculte sunt in capul tau si al colegilor ,turma de boi….
    toti puneti botul la planul secret : raspandim ca lumea va fi rarita cu vaccin .Apoi lansam un virus care face asta .Lumea nu o sa se vaccineze de frica…….Initiatoriii fac asta pentru ca nu pot oprii alte tari sa scoata vaccinuri .Dar boii tot indruga ca vaccinul este periculos .Cat sunteti de prosti si de orbi…le faceti jocul.

    • 👍 Răspunde

      ,,Idioti utili´´ li se spune.

    • damaigreu Răspunde

      @ USOR de inteles . Mai prost ca tine nu prea am gasit. Pe Real IT numa

      • Profesorul Răspunde

        Deci logica este simpla , ca nu ati inteles nimic denota un grad mic de inteligenta.Nici nu e de mirare daca acceptati ideile false de pe retelele sociale .Dar nu e de mirare , dupa cele mai noi studii Romanii sunt pe locul 1 in Europa la acceptarea de stiri si idei false.

        • @Profesorul Răspunde

          Această știre așa cum este este falsă. Dar îți convine mănușă.

          • damaigreu

            Profesore! Daca nu erau romanii sceptici, eram pe rosu acuma, da?

          • damaigreu

            Sa iti explic mai pe inteles : DigiFake TV, la care tu pui botul, spune ca de aia suntem pe verde pt ca la ceilalti o venit valul 5 sau care o fi el… Dar cum se face ca fix in Romania o intarziat sa apara valul 5? Cum se poate coincidenta asta ??? La stiri sperie lumea intruna ca Omicron este supercontagios. Ceea ce e adevarat. Dar nu spun ca e super slab, ca o raceala simpla. Pana in ziua de azi , o murit un singur om de la Omicron ,in lume coa*e! Vestu vorbeste de sfarsitul pandemiei odata cu aparitia variantei Omicron! La noi de ce e exclusa total varianta cum ca noi suntem pe verde pentru ca suntem imunizati natural? Tocmai de aia! Pentru ca nu ne-am vaccinat si scopul e vaccinarea populatiei , nu sa scapam de vre-un virus . Virusul e doar motivul … mioarei. Exista, l-au creat cu un scop = vaccinarea populatiei. Tu crezi ce vrei , e problema ta. Dar nu uita ca Romania e singura tara in care valul 5 intarzie, fara motive intemeiate! Nensimtit valul asta. Si noi , romanii, calatorim! Noi venim de pretutindeni! Cu toate astea ,tarile din vest au ajuns primii in valul 5. E doar o minciuna ca sa justifice ca nu v-ati vaccinat degeaba si sa incurajele romanii sa se vaccineze , ca suntem in spate si nu e corect fata de restu tarilor care si-au sacrificat oile in egala masura. Suntem hoti si aici. De aia OMS e ingrijorat de Romania chiar si acuma cand nu avem cazuri. Stiai ca de cand a inceput campania de vaccinare, au murit peste 100 de sportivi de infarct? Ca fapt divers, printre altele…

          • damaigreu

            Sa-ti mai spun o conspiratie care s-a adeverit : Cand au aparut vaccinurile , erau printre ele si alea traditionale. Acuma va obliga sa le luati pe alea cu ARNm …. Inainte ati sarit ca daca ar fi fost ceva la mijloc, a-ti fi primit toti cu ARNm … Poftim, primiti acuma. Cei ce nu ati luat vaccina ARNm , ati luat degeaba.Daca Moderna nu e vaccin ARNm , ai luat degeaba. Si uite asa s-a mai transformat o conspiratie in realitate. Sa nu vb de faptu ca portughezii nu au restrictii pt ca sunt vaccinati (dar sunt pe rosu, deci misiune indeplinita) si noi suntem pe verde dar se discuta in parlament legi care sa ne oblige la vaccin. E clar, se urmareste vaccinarea populatiei, nu sa scapam de virus

  10. Adi Răspunde

    Cand iti mor doi apropiati in floarea varstei dupa rapel..nu cred ca esti bou…amandoi AVC..43 si 51 ani..ambii fara alte boli ..Vaccinati-va ..maine ,poimaine ne fac abonament.. Imunizările cu constrângere, forța și păcăleala, democrația moare până la urmă sub ochii noștri complici, împreună cu drepturile omului pe care se bazează!

    • Gica Barosanu Răspunde

      Amu hăpt trebuie facuta legatura si dat vina pe vaccin, inainte astea erau inexistente, ba stiu fata de 19 ani, fara sa fie grasa si a facut infarct acum 10 ani….
      Cei care fac dupa covid, dece nu le pui?

      • Dr Răspunde

        The coronavirus disease 2019 (COVID-19) is a primarily respiratory illness and has a wide range of multisystem complications. It became evident that thrombotic events are well-recognized complications of COVID-19 [1]. It has been reported that patients with COVID-19 may have coagulopathy with increased D-dimer levels. The thrombotic events may involve pulmonary, renal, and possibly cardiac vasculature [2]. Further, it was demonstrated that coagulopathy is directly related to the severity of COVID-19

        • Rozi néni Răspunde

          Cred că ți-am spus deja de n ori să te lași păgubaș și lasă naibii nickul ăsta folosit de tine de “Dr”. Ești mai mult decât penibil. Și cine crezi că se obosește să-ți citească copy-paste-ul de nu știu unde furat în engleză? În paranteză nu ai auzit încă că trebuie să dai susra? Sau așa ți-ai făcut și școala cu copy-paste și cu plagiate cât încape?
          Vezi că s-a dus vorba printre brazilienii de pe Ostrovului că vaccinul îi sterilizează. Asta îți spun așa ca să cauți ceva cu care să-i combați în idei pe cei migrați din India. Că cică de aia nu merg la vaccinare. Și că la mulți le e frică că îi saltă miliț-ul care e la secția de vaccinare că au ceva afaceri necurate încă cu socoteli neîncheiate și posibil penale. A, era să uit și mai sunt mulți fără acte de identitate! Nu vrei să le oferi câte un buletin la fiecare? tii tu, cum faceți și în prag de alegeri. Numai să pună ștampila unde îi spuneți!😱🤪🤫

          • Dr

            Stii , voi scoateti prostii aburinde din creierul ametit si lancezit de idei false , si inghititi toate porcariile , de aceea dau citate din lucrari de specialitate ,de pe siteuri de renume , nu aberatiile tale ,care nu se regasesc niciunde ,numai pe retelele sociale ,si niciodata nu se stie cine a pornit stirea falsa .
            Recent spaniolul care a lansat idea ca cica vaccinul contine grafen ,a recunoscut ca a inventat totul ,dar si el se mira ce repede a prins idea si s-a rapandit in intreaga lume . Asa ca judeca , dar nu ai cu ce … si tu esti eu fraier fraierit , din pacate sunteti tot mai multi .Si adevarul este ca mai si credeti ca sunteti cei destepti care stiu adevarul .Adevarul fals !

      • covid 21 Răspunde

        @Gica Barosanu. Ăia se consideră negaționiști și se consideră că asta le-a fost pedeapsa meritată. Ce știm noi asta!?!? Mai știm noi ce prevede protocolul în astfel de cazuri?

        • Ceprostesti Răspunde

          Mai Adevarul , ce prost esti! Sa vezi cati bani a luat Digi ca sa te combine sa te vaccinezi! Da&te-n plm cu stirile tale fake

          • @Ceprostesti

            Văz că la tine vaccinul lucrează din plin. Ți-a faultat complet creierul ăla puțin ce mai era. Nu vrei mai bine să ne părăsești? Nu consuma adică netul degeaba? Diji ca diji da să vezi cât o fi luat B1tivi care la început ce cu gura mare era împotriva pandemiei și vaccinării iar acum sunt cei mai vajnici luptători? Deja seamănă cu incviziția cum performează băieții!

  11. @Dr Răspunde

    @Dr. Așa-zisele aberații ale mele sunt alemele și nu le găsești pentru că nu copiez. Asta ca și primă informație. Iar a doua informație e că eu încerc să-ți pun întrebări și înderc să aflu răspunsuri la modul cel mai civilizat la care încasez înjurături și mă faci prost. Așa te-a învățat mămica și tăticu? Apoi te miri că la rândul tău încasezi și tu? Adică în concepția ta bătaia a început pentru că eu am ripostat?
    Măi omule! Eu nu vreau citate din studii! Eu pun întrebări simple la care să poți să răspunzi simplu și scurt! Să înțelegagă și alții. Ești în stare? Din câte se pare nu! Nu am f.book deci nu am sursa aia de inspirație. E o tâmpenie după mine să-ți pui selfie cu tine și să aștepți like-uri. Nu sunt narcisist adică. Sper să dispară orată că mulți tineri își pierd zilele în aberațiile alea de postări în loc să facă ceva util.
    În momentul în care abandonezi modul tău de discuție demiurgic ți-ai câștigat cel puțin un susținător. Adică coboară de pe soclu, man! Și nimeni nu este deținătorul adevărului suprem! Nici măcar ai tăi din grupul fantomă pentru că au greșit foarte mult, inadmisibil de mult.

    • rrrreeerr Răspunde

      Ca sa sti, Dr asta e un retard cu acte care dupa ce s-a vaccinat a intrat in rolul de doftor. Cacanar de mana a doua, sluga societății, bashinos care se crede expert. E un limbric

    • Science Răspunde

      Bine zici , ale tale aberatii .Pacat ca astea se transmit de la un prost credul la altii .

      • @Science Răspunde

        @Science. Cum ar fi de exemplu? Ai putea exemplifica niște “aberații” ale mele că tare m-ai făcut curios! Vezi să nu dai exemple de la alții gen billgeitz cu chipurile sau 5G!

  12. Arafat Răspunde

    Aaa. Ety il stiu. Am facut cunostinta cu el in toaletă. Stie meserie. Face minuni cu gura IT asta. Plus ca r vaccinat si stau linistit

  13. @Profesorul Răspunde

    @Profesorul. Am înțeles. Deci dacă vine dinspre direcția Digi atunci este lege organică ca și cele 10 porunci!
    Nu încetați să enunțați afirmații fără dovezi! Și eu pot să spun așa că ninge afară cu zăpadă portocalie? Sau ce a mai anunțat Digi mai nou?

  14. Un micron Răspunde

    Gata, a ajuns omicronu de la ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.