Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Sătmăreni prinși cu artificii și petarde. S-au ales cu dosare penale

La data de 28 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au depistat mai multe persoane care dețineau fără drept articole pirotehnice.

Astfel, în urma activităților desfășurate polițiștii au ridicat în vederea confiscării baterii de artificii din categoria F2 cu 19, 25, 36, respectiv 88 de focuri și câte 19 petarde din categoriile F2 și F3.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele a unui trei bărbați de 32, 22 și 23 de ani, toți din județul Satu Mare, sub aspectul comiterii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

  1. Josef Mengele Răspunde

    Iar țiganii …

  2. ... Răspunde

    Nu mă face ţigan că nu-ţi permit.

  3. Puscatorul Răspunde

    Se folosesc artificii si petarde de sute de ani. S-au trezit unii mai intelingenti acum sa le interezica. Sunt tari un UE unde ai voie sa le folosesti tot anul, cu conditia sa nu fie intre oameni. Zi de zi inca o restrictie, inca ceva interzis, pana nu vom mai avea voie sa facem nimic. Daca credeti ca nu se vor auzi petarde in noaptea de revelion, sunteti niste imbecili.

  4. @Puscatorul Răspunde

    Singura țară e Malta unde e sport național. Te rog consultă datele privind sputalizările din urma accidentelor, bine? Apoi nu uita că mulți la noi uită să conducă și mașina regulamentar după ce au căpătat permisul!

    • Puscatorul Răspunde

      Te rog mai informeaza-te, si nu dezinforma. Sunt multe tari unde sunt legale pe tot parcursul anului, un exemplu elocvent este SPANIA, unde sunt magazine de specialitate deschise 12 luni pe an, tocmai pentru ca ai voie sa le folosesti 12 luni pe an, in conditiile mentionate mai sus. Daca unii sunt batuti in cap, pot sa faca rau celor din jur si cu o furculita din plastic. Hai sa interzicem orice, ca pana la urma poti sa iti faci rau si tie, si celor din jur, cu aproape orice ai la indemana. Sa fim seriosi.

  5. Carcotas Răspunde

    Trebuie să fii tare troglodit să găsești satisfactie în pocnitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.