Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

COVID. Câți pacienți sunt internați în spitalele din județul Satu Mare

Prefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamas, consideră că în acest moment situația sanitară este una favorabilă, cu un număr de cazuri zilnice în scădere și o scădere a presiunii pe sistemul sanitar sătmărean.

În acest moment sunt 59 de pacienți internați (33 la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, 23 la Spitalul Municipal Carei și 3 la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș) din care 16 la secțiile ATI ( 9 la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și 7 la Spitalul Municipal Carei).

Cu toate acestea, pe fondul evoluției noii variante a coronavirusului și a scăderii numărului zilnic de persoane care se vaccinează, trebuie să rămânem precauți, să respectăm regulile de protecție individuală și de distanțare socială.


Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

2 comentarii

  1. Normalul Răspunde

    Ati uitat sa spuneti si cati oameni sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase acre acum este spital COVID. Sau acel spital nu conteaza pentru ca este un spital cu conditii bune si personalul se ocupa de pacienti in mod exemplar? Eu am fost internat acolo 7 zile si sotia mea 12 zile la inceputul lunii decembrie. Itr-adevar nu era supra aglomerat in acel moment. Dar vreau sa spun ca doamna doctor Al-Momani Khaulah din Iordania ne-a tratat in mod excelent pe mine si pe sotia mea si ca intreaga echipa si intreg pesonalul de la acest spital isi fac traba cu mult profesionalism si daruire. Eu si sotia mea le multumim din inima si avem numai cuvinte de apreciere.

  2. Adi Răspunde

    Un bărbat în vârstă de 33 de ani din New York a fost găsit mort în baie de către mama sa la primele ore ale zilei de 25 noiembrie, la mai puțin de 48 de ore după ce a primit vaccinul de rapel Pfizer-BioNTech, potrivit sistemului de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS), scrie Life Site News.
    Bărbatul neidentificat a fost inclus printre decesele listate de VAERS. Conform raportului, simptomele resimțite de bărbatul au fost: lipsa de reacție la stimuli, oboseală, stare de rău și febră.De ce la noi nu se spune nimic de aceste decese?Cati sortivi s-au imbolnavit dupa vaccin?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.