Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Casă de Cultură modernă în Ardud. Construcția a fost recepționată

Marți, 14 decembrie 2021, a avut loc recepția Casei de Cultură din Ardud, obiectiv important nu doar pentru sectorul socio-cultural al orașului Ardud ci și pentru județul Satu Mare.

Investiția a fost realizată în baza unui proiect depus în anul 2015 de către Primăria Ardud la Compania Națională de Investiții (CNI), instituție care a asigurat contractarea, construirea și dotarea obiectivului.

La recepția lucrărilor au participat reprezentanți CNI București, ai instituțiilor județene abilitate în domeniu precum și constructorii edificiului. În urma verificărilor temeinice și a recepției CNI-ului, obiectivul a fost predat beneficiarului: Primăria Orașului Ardud și ardudenilor.

Un comentariu

  1. Baba Novac Răspunde

    Sunt curios cat au costat de fapt oglinzile alea de 50 de lei din baie. Tevi la vedere ca si in urma cu 50 de ani. Mobilierul ala de machiaj pentru copii, ce cauta in baie, langa chiuvete? Era si nevoie de asa ceva in Ardud, la ce centru mondial al culturii este. Mai ales ca avem pandemie de 2 ani, si s-au tinut atatea spectacole ca nu mai aveau unde sa se desfasoare. Nu era altceva mai bun de facut cu banii, mor oamenii de foame si noua ne trebuie sali de spectacol. Alt tun de mai bagat niste bani in buzunarele celor implicati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.