Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. După faptă și răsplată. Daruri de la Moș Nicolae pentru donatorii de sânge din Satu Mare

După faptă și răsplată. Donatorii de sânge fideli din Satu Mare au primit daruri de la Moș Nicolae. Aceștia au fost răsplătiți cu pachete pline cu bunătăți și cu tricouri.

,,Ne dorim să fim cu toții împreună, să primim și să dăruim. Să fim mai generoși și să avem dragoste mai multă față de cei mai puțini norocoși. Acum este un bun prilej să fim mai buni, mai calzi și să ne amintim de cei mai puțin norocoși dintre noi. Există oameni care cu greu se pot bucura de magia Sărbătorilor, fiind internați în spital, cu diferite probleme și cu o nevoie acută de sânge. Luna decembrie este și luna cadourilor, momentul în care îi răsplătim pe cei dragi nouă pentru că sunt alături de noi, dovedindu-ne dragostea și aprecierea, fiind donatori fideli”, au transmis reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine Satu Mare.

Ca în fiecare an, în luna decembrie, spun reprezentanții Centrului de Transfuzii, donatorii fideli sunt răsplătiți. Astfel, luni, 6 decembrie, donatorii au primit pachete cu bunătăți și tricouri de la Moș Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.