Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

FOTO. Smarald City – Bijuteria prețioasă a Sătmarului. Începe rezervarea noilor apartamente

Smarald City este un complex de 5 blocuri de locuințe, imaginat, conceput, iar mai apoi creat efectiv cu scopul de a le oferi locuitorilor o alternativă urbană pentru o locuință liniștită, un loc ideal pentru cei care doresc confort și liniște în același timp, însă în apropierea zonelor importante și ușor accesibile din oraș.

La Smarald City, locuințele sunt create în așa manieră, încât să le ofere locuitorilor spații compatibile cu nevoile cotidiene, dar și locuri pe care să și le însușească cu ușurință în a le spune „casă, dulce casă”, păstrând în același timp vibe-ul urban.

Dezvoltatorii și constructorii acestui superb complex de locuințe ultra-moderne s-au bazat pe calitate. Au adunat tot ce e mai bun: idei creative și unice, planuri deosebite de o finețe rară, materiale de construcții de calitate superioară și finisaje moderne.

Mai mult decât atât, materialele folosite pentru încălzire, izolație și ferestrele montate sunt unice în oraș, nemaifiind folosite pănă acum. Un astfel de imobil este, așadar, locul ideal în care fiecare persoană se poate simți specială.

Invităm toate persoanele interesate de o locuință în acest minunat complex, să descopere un nou stil de viață, unul de calitate și cu mult confort”, transmit reprezentanții complexului.

Suprafața pe care se construiește complexul este de 17.000 MP, urmând a fi construite 5 blocuri de locuințe, cu locuri de parcare aferente, loc de joacă pentru copii, terenuri sportive și spațiu verde ce va înconjura blocurile.

Trei dintre blocurile de locuințe vor avea câte șase etaje, iar două dintre ele vor fi construite având câte 5 etaje fiecare, iar apartamentele proiectate sunt diversificate ca dimensiune, tocmai pentru ca oricine să-și găsească ceva pe măsură și pe plac.

Apartamentele ce sunt disponibile și pot fi achiziționate în complexul Smarald City sunt de 1, 2 sau 3 camere, respectiv apartamente de tip Penthouse.

În ceea ce privește locația aleasă pentru construcția noului complex de locuințe, este vorba despre zona Botizului, în spatele stației de benzinărie Mol, în zona pasarelei ce leagă strada Fabricii de vama interioară.

Cum puteți accesa o locuință în complexul Smarald Residence?

Este atât de simplu: programați o vizită și discuție cu reprezentantul de vânzări din partea dezvoltatorilor, iar dacă ceea ce descoperiți vă surâde, puteți să vă rezervați locuința favorită cu un avans de 20%, iar diferența se va putea achita la finalizarea proiectului.

Planul este ca până la jumătatea anului 2022 să se finalizeze primele două blocuri de locuințe, în vederea predării către proprietarii care și-au rezervat locuințele printre primii, urmând ca mai apoi proiectul să continue.

Notă:

În cazul în care sunteți interesați de imobilele puse în vânzare de către dezvoltator, puteți vizita pagina de Facebook Smarald City Satu Mare și vă invităm să luați legătura cu agentul responsabil cu prezentarea complexului și tururile la fața locului. O programare pentru întâlnirile tip unu la unu va fi posibilă prin contact telefonic la numărul de telefon 0743 311 110 sau prin e-mail la office@smarald.city.

Echipa Smarald City așteaptă cu drag să-i sprijine pe cei interesați.

10 comentarii

  1. Cumparator Răspunde

    Asta acolo va fii unde umbla acuma taximetristii de la Venus sa se pise?

  2. Adi Răspunde

    La început a fost vorba de un proiect al municipiului care din bani publici a amenajat infrastructura zonei , iar acum este Samarald city privat , episcopia cu un investitor strategic .Poate nu este tocmai corect ce se realizează .Pe banii satmarenillor să facilitezi o firmă privată , așa se discută prin oraș .

  3. korhazel Răspunde

    Tarr & Co doamnelor si domnilor.

  4. Garuboz Răspunde

    Gresala Tarr&Gabor

  5. radical2 Răspunde

    Daca totusi vrea cineva sa stea in groapa. Fi-ti atenti la contracte. La metode de plata si maiales la garantii. MAjoritatea constructorilor fac rabat de la calitate.

  6. Jack Răspunde

    Nu vad planuri de compartimentari – apartamente?

  7. Juju Răspunde

    Sigur ca va fi cartierul bogatasilor. In parcari vezi numai masini de lux. Clar ca buna ziua.

  8. România reală Răspunde

    I-a auzi mă! No ia mai mereți voi în Jade City în British Columbia-Canada! Numa’ din astea știți, fumuri în cap și denumiri exaltate ca să se vândă! Mă gândesc urmează la rând ceva cu denumire SF cu diamond &pearl (Prince)??? Rupți în kur da’ cu denumiri pompoase? Asta suntem! Eu sunt doar curios cum se face că din ceva de domeniu public gost spa,iu verde se naște așa ceva. Că io așe știu că nu e voie să te atingi de spațiile alea, e chiar interzis prin lege, chiar dacă arată cum arată. Da’ probabil primarul deja demult a rezolvat și problema asta iar lacul Pescăruș apare ca și inexistent, de fapt niciodată nu a existat! Că de aia s-a cărat de pe vremea lui Ghiusi moloz acolo, ca să fie fundație la blocuri. Că pe apă ori mâl e cam nașpa să construiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.