Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Mamă căutată în toată țara. A dispărut fără urmă

Andreea Georgiana Ivan, o femeie în vârstă de 28 de ani, a dispărut de la domiciliul din orașul Topoloveni, județul Argeș, miercuri, 15 decembrie, în jurul orei 9.00. Soțul femeii a anunțat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni despre dispariția Andreei ziua următoare.

Femeia și soțul acesteia au doi băieței, de șase, respectiv 12 ani. Băiețelul de 6 ani a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, fiind sub tratament citostatic.

„Sunt la capătul puterilor pentru că băiețelului îi este foarte dor de ea și plânge într-una, lucru care poate agrava starea lui de sănătate și poate face oricând o recădere și tot tratamentul de până acum și progresele să fie în zadar. Vă rog să mă ajutați!” a fost mesajul disperat al soțului postat pe Facebook.

Potrivit observatordearges.ro, femeia dispărută are o înălțimea de 1,65 metri, în jur de 60 kg, ochi verzi, față ovală, părul lung și negru. În momentul plecării, Andreea purta o geacă de piele neagră, jeanși albaștri, ghete negre și un rucsac auriu.

Cei care au informații despre dispariție sunt rugați să sune la Serviciul de Urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.