Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

INTERVIU. Cum ne îmbrăcăm de revelion? Ioana Călin ne explică ultimele trenduri

Cum ne îmbrăcăm de revelion? Ioana Călin ne explică ultimele trenduri. În apropierea unor evenimente semnificative, reprezentantele sexului frumos folosesc adesea afirmația “nu am cu ce să mă îmbrac”, cu toate că dulapul este plin ochi cu fel de fel de haine. Astfel, odată cu apropierea nopții dintre ani, Ioana Călin vine cu câteva recomandări pentru sătmărencele care vor să întoarcă toate privirile de revelion.

Sătmăreanca Ioana Călin este designer vestimentar și o zice cu mare drag, pentru că iubește această meserie dintotdeauna. Aceasta își definește activitatea de designer prin trei cuvinte: iubire, magie, creator.

Reporter PortalSM: Care este ținută perfectă pentru seara de revelion? De ce?

Ioana Călin: Depinde foarte mult de locația unde se face Revelionul! Dar oriunde l-am petrece, ar trebui să purtăm o ținuta nouă, în primul rând! Revelionul este considerat trecerea de la “ce a fost” la ceva nou, și atunci ținuata noastră trebuie să reflecte acest lucru! Aș recomanda să purtăm ceva mai “mult” decat purtăm la o petrecere normală! Adica mai multa extravaganță.

Reporter PortalSM: Tot mai multe persoane aleg paietele pentru ținutele de revelion, de ce? Tu în ce combinație le-ai recomanda și de ce?

Ioana Călin: Paietele sunt foarte potrivite pentru ținuta de sfârșit de an! Exact pentru ce spuneam mai sus, pentru că dau ideea de “mai mult”, de extravaganță, lumină… Eu le-aș recomanda într-o rochie scurtă pentru că dau ideea de sexy, într-o rochie midi, fiind un croi foarte chic, într-o rochie lunga pentru eleganță. Dar, de asemenea, aș recomanda de exemplu și pantalonii din paiete combinați cu un top unicolor.

Reporter PortalSM: Ce materiale și ce patternuri este recomandat sa purtam?

Ioana Călin: Eu aș opta pentru materiale luminoase, mai puțin negru și mai multă lumină! Croiurile cambrate, decolteu la spate, șliț ori la spate ori pe un picior, adica tot ce ne-ar putea pune în evidență cât mai frumos!

Reporter PortalSM: Care este combinația perfectă de culori pentru seara de revelion?

Ioana Călin: Eu aș spune să combinăm argintiul sau auriul, exact pentru ce spuneam mai sus, să reflectăm lumină. Combinatii de culori pe care eu le ador sunt alb cu argintiu sau nud cu auriu.

Reporter PortalSM: Cât de mult influențează mediul în care ne petrecem noaptea dintre ani, ținută pe care o purtam?

Ioana Călin: Foarte mult! Adică ținuta ține exact de eveniment! De exemplu dacă mergem la un restaurant, ar trebui să purtăm o rochie cambrată, midi, cu un decolteu adânc pe spate. Dacă mergem la un club, clar o rochie argintie scurtă cu niște mâneci oversize de exemplu și niște franjuri albe lungi care cad de pe umeri. În schimb dacă petrecem Revelionul acasă, în familie, aș recomanda  un top și o fustă sau pantalon cat mai comod, dar elegante.

Reporter PortalSM: Cum ne accesorizam ținută de revelion?

Ioana Călin: Accesoriile contează foarte mult! Dacă rochia e plină, adică materialul e destul de încărcat, atunci nu trebuie să exagerăm cu accesoriile! Este suficient o pereche de cercei frumoși.

Reporter PortalSM: Top 5 ținute ideale de revelion.

Ioana Călin:

1.Rochia midi cambrată

2. Rochia scurtă din paiete

3. Rochia lungă

4. Pantaloni din paiete si un top

5. O salopetă din paiete

Reporter PortalSM: Ce ai schimba în ținută sătmărencelor de revelion?

Ioana Călin: Aș schimba negrul în culori sau nuanțe mai vii, mai lumoase!

Reporter PortalSM: Care ținută ti se pare cea mai cliseica?

Ioana Călin: Rochia neagra scurta.

Reporter PortalSM: Ce tendințe se pregătesc pentru anul 2022?

Ioana Călin: Multă lumină și sclipere în 2022! Cred că va fi anul meu preferat din punct de vedere al designului! Multă transparență și lumină în ținutele pe care le vom purta în 2022.

7 comentarii

  1. România reală Răspunde

    La cum e îmbrăcată și promovată tanti e clar că este acoperită, învelită cu privirile bărbaților. Dar cum majoritatea de la noi vor sta acasă cred că se va rezolva simplu întrebarea că ce să se poarte în noaptea dintre ani. Adică majoritatea nu cred că vor apela la cristale Swarowski.🤔😱😲🤯🤫😫

  2. Garuboz Răspunde

    Nu este bun titlu .Trebuia pus cum ne dezbracam.

  3. Tibi Răspunde

    Nu vreau sa ma laud, dar mi-am pregătit deja la pantalonii de trening pe care o sa-i port de rev

  4. ss Răspunde

    degeaba iei macrameu pe tine daca ai jenunchi de elefant

  5. mae Răspunde

    are ceva craci

  6. s Răspunde

    si pantofii cu tocuri de 50cm sunt bune pentru ea , PARE ca are fundul mai sus decât are, visul vacilor

  7. Juju Răspunde

    Nu-i bai, ca pozele sunt facute in timpul verii? Na, daca iti petreci revul undeva langa insulele Canari, nu ramai cu peesd@ congelata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.