Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Nuntă cu 200 de participanți, „spartă” la Satu Mare! Mulți nuntași erau în carantină

O nuntă cu 200 de participanți a fost „spartă”, în această după-amiază, de polițiști și jandarmi în municipiul Satu Mare. Localul, situat pe bulevardul Lucian Blaga, a permis organizarea unei nunți cu 200 de participanți, iar după puțin timp de la începerea evenimentului, au fost sesizate autoritățile.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și Jandarmeriei. Cu toate că sunt interzise evenimentele private de o asemenea amploare, patronul localului ar fi susținut că nu știa faptul că nu este permis să organizeze un astfel de eveniment. Potrivit informațiilor PortalSM, jumătate dintre nuntași se aflau în carantină. Administratoru localului a fost sancționat contravențional potrivit legii în vigoare.

Ce spune Poliția:

În această după masă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că la un local din municipiul Satu Mare ar avea loc un eveniment privat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat reprezentantul societății comerciale, care  a fost sancționat  contravențional, conform Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Totodată, polițiștii au reamintit operatorului economic faptul că în conformitate cu noile modificări și completări ale Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, publicate la data de 13 decembrie 2021, în Monitorul Oficial, a fost introdus un nou articol, art.66 indice 1, care, la alin. 1 prevede: “în cazul repetării la același sediu principal sau secundar, într-un interval de 15 zile de la constatarea precedentă, a contravenției prevăzute la art. 65 lit. q, de către conducătorul operatorului economic, pe lângă sancțiunea contravențională principală, prevăzută la art. 66 kit. b), agentul constatator poate dispune și sancțiunea contravențională complementară a închiderii temporare, pe o durată de 15 zile, a sediului principal sau secundar în care operatorul economic desfășoară activitatea fără respectarea condițiilor stabilite, potrivit art.5, alin. 3 lit. f.”

Fotografie cu scop ilustrativ

10 comentarii

  1. Londonboy Răspunde

    Pariu ca erau si stranieri, poate si ceva omicron,…

  2. H&R Răspunde

    Dacă era la Capricci, nu era nimic fraierilor.

    • radical2 Răspunde

      Adevărat:)) Dar acolo se intampla mult mai multe lucruri anormale decat asta :)) Si poliția doarme. Dar nu e de azi de maine,și știm de ce.

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Sa ne mai intrebam de unde a venit valul 5 ?
    Uite de aici.
    Toti ar trebui carantinati si urmariti…ca daca nu-i urmaresti e egal cu zero.
    Toti sint infectati.
    De ce nu opresc o data absolut toate intilnirile colective ?!?!
    Asa poate Bill Gates sa faca miliarde de dolari …ca prostii ii dau apa la moara…
    Vaccinati-va repede ca ca vine varianta de primavara a virusului…

  4. Capricci Răspunde

    Lăsați în pace Capricci ,daca nu vreți ca sri-ul sa vă freacă peste fund.

  5. Gheorghe Răspunde

    În ce lume,în ce tara trăim??!!În sfârșit când credeam și noi ca ne-am rezolvat,am venit,, de afara”sa ne distram puțintel ca acolo dăm de dracu dacă ne adunam atâția la un loc,amu v-ati găsit sa ne vânați pe noi diasporenii nevaccinati,dacii liberi?Pai noi trimitem bani în tara,noi ducem numele tarii și faima ei printre popoare,nici nu știți cu cine va puneți.Va aratam noi,ca (h)aur și balena sosoaca va vor manca ficații la toți acești vânduți ai neamului.V au cumpărat soros&co.ca sa ne maltratați,sa ne reduceți drepturile pentru care am murit în decembrie’89(bineînțeles ca unii am înviat și vrem sa va facem viata grea)?!!
    Oricâte amenzi o sa ne dați noi nu o sa le plătim,poate patronul localului va plăti dar oricum este,,de-al nostru” și are de unde plăti ca are sponsori buni.Stim ca cineva ,,ne-a dat în gât”nu aveați de unde sa știți ca suntem aici ca noi nu am cantat,nu am urlat,am stat ca sfinții pe pereți.
    Și uite asa se mai consuma un eveniment important din urbea noastră numita satu mare.Fara urmări majore,doar cu câteva infectării în plus?dar ce mai contează ca oricum virusul nu exista,vaccinurile sunt cip-uri,666,lumea e nebuna și vine 2022!!!Un alt an,o alta viata?…apropo,ca să va meargă bine la anu,mâncați pește cât mai muuuuult,poate asa scăpăm de virusul care nu exista(pentru unii)!!Ca de aia o ducem noi tot mai rău ca ne-am lăsat de mâncat peste de revelion!A se citi ca un pamflet!

  6. Satmarean 1 Răspunde

    Trebuia o amenda la fiecare nuntas personal cat trei salarii iar la patron una cat cifra de afaceri din 2019 ,dosar penal si inchis localul 3 luni. Daca majoritatea patronilor de localuril respecta legea si sufera ,acestia din urma trebuie eliminati pe o perioada de timp ca sa aiba timp de meditatie pt viitor.

  7. xpert86 Răspunde

    Casa de piatra mirilor si sa le fie de bine!!!

  8. cetatean Răspunde

    Mai satmarean 1 ! ALO !!! Nu era mai usor daca impusca pe toata lumea ? Ce prost esti ! Da de unde stii tu cum trebuia ? Saracie proasta !

    • Gigi Răspunde

      Ai dreptate trebuia împușcat pe toți…… Dacă o lege este în vigoare trebuie respectat ……punct.
      Pentru mentalitatea asta proastă nenorocită suntem acolo unde suntem și suntem priviți ca niște jigodii ai Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.