Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTOGALERIE. A început Raliul Oaşului. Curse off-road pentru cauze caritabile

A început Raliul Oaşului, o competiţie la care participă pasionaţi de curse off-road din ţară.
“Am dat S T A R T 🏁primei 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢i 𝐚 𝐓𝐫𝐨𝐟𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐎𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 🏆🚗, un eveniment automobilist inedit organizat în parteneriat cu Asociația Club Sportiv NSM Motosport.
🏁Vă așteptăm la start 🏁 ! 🎄Vă așteptam la aprinderea iluminatului festiv, 🌟surprize și Rally raid în centrul orașului începând cu ora 16.00.
Succes tuturor participanților și în special echipelor feminine. 🧑‍🚀🏎🚗🎊“, a transmis primarul Aurelia Fedorca.
Programul:
🚕 𝟒 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 – ora 09.00 STARTUL festiv al cursei din fața Primăriei Negrești-Oaș:
➡ ora 10.00 STARTUL probelor speciale – locul de desfășurare: Certeze, intrarea de pe strada Bisericii, traseu de macadam, drumuri forestiere, sosirea pe Valea Rea în localitatea Huta Certeze, totalizând un traseu de 15 km.
➡ ora 09.00 – 18.00 – parcul service în orașul Negrești-Oaș, strada Vrăticel, vis-a-vis de Catedrala Ortodoxă.
➡ ora 16.00 – 𝐌𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐢𝐟𝐭𝐢𝐧𝐠 cu Natalia Iocsak, Campioană națională.
➡ ora 16.30 – 𝐏𝐫𝐨𝐛𝐚 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆ – 𝐑𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐒𝐡𝐨𝐰, în centrul orașului, parc spital, probă în care concurenții de la toate clasele își vor dovedi măiestria pe un circuit citadin.
➡ ora 17.30 – 🌟 𝐌𝐎𝐌𝐄𝐍𝐓𝐔𝐋 𝐒𝐄𝐑𝐈𝐈 🌟 – aprinderea iluminatului de sărbători 🎄🌲

Clubul sportiv NSM Motorsport în parteneriat cu Primăria și Consiliul Orășenesc Negrești-Oaș, organizează, pe raza UAT Negrești-Oaș și Certeze, în perioada 03-04.12.2021, prima ediție a ”TROFEULUI OAȘULUI”, eveniment automobilistic caritabil. La competiția ce va debuta sâmbătă, 4 decembrie, vor lua parte 16 echipaje, cu sportivi veniți din Constanța, Brașov, Timișoara, București, Alba și Bistrița.

,,Acest eveniment este unul caritabil, noi în fiecare an, în perioada 15 – 20 decembrie, organizăm o caravan caritabilă. În fiecare an avem ca și țintă aproximativ 300 de familii, anul trecut am depășit acest număr, am ajuns la 400. Am făcut un tur de forță și am reușit să aducem o rază de soare celor 400 de familii. Astfel am gândit această cursă, să nu aibă taxă de înscriere, iar concurenții care vor veni vot dona o anumită sumă de bani pe care noi o vom folosi pentru a cumpăra diverse produse pentru familiile pe care le avem în vedere’’, a declarat Ovidiu Domide, organizatorul principal al evenimentului.

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a declarat: ,,Am convingerea că o să fie un eveniment de mare impact în zonă (…) Ne dorim să scoatem cât mai multă lume afară din case, mai ales că pandemia ne-a obligat la anumite restricții. Îmi place foarte mult ideea, mai ales că cei nevoiași o să beneficieze și ei de acest eveniment’’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.