Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Mașini confiscate și amenzi uriașe pentru cei prinși că aruncă gunoaie pe drumuri, în Bihor

Consiliul Județean Bihor a achiziționat patru camere de supraveghere performante, care permit identificarea persoanelor și a autovehiculelor, inclusiv pe timp de noapte sau în condiții meteo nefavorabile. Acestea sunt utilizate de Garda de Mediu și Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, ca urmare a protocolului încheiat cu autoritatea județeană.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, au fost identificate și sancționate 33 de persoane care au depozitat ilegal diverse deșeuri, valorarea totală a sancțiunilor ajungând la 240.000 lei. De asemenea, au fost confiscate trei autovehicule folosite la transportul deșeurilor.

„Curățenia este unul dintre semnele distinctive ale civilizației, pentru că un mediu curat ajută la dezvoltarea economică, dacă vorbim de turism, investitori și calitatea vieții. Începând de anul trecut, împreună cu instituțiile partenere, am pus în practică acțiuni pe mai multe direcții, toate cu același scop: un județ mai curat”, a precizat Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, într-o conferința de presă.

4 comentarii

  1. dze Răspunde

    de ce in Bihor se poate, si in alt judet nu????

  2. Gheorghe Răspunde

    În Bihor se poate pentru ca se vrea.La altii(noi)nu se poate de aia,că nu se vrea.De ce în zona Balta Blonda de vreo 3 ori în vara au ars deșeuri de cauciuc și alte materiale,de obicei sâmbăta,timp de multe ore și nimeni nu a fost sancționat?Fumul negru se ridica la sute de metri,n-ai ce suna la pompieri ca ei chiar atunci se afla la o intervenție mare,salvare de vieți etc,etc.Uite de aia nu se poate,ca să întrebam noi căci pe autorități le doare la patină.

  3. Mila Răspunde

    2.Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  4. H&R Răspunde

    Daca treceti prin Bihor pe la Salonta mi se pare, si opriti-va unde tufisul este defrisat langa drum, faceti cruci din cauza mizeriei ce va iveste in fata. Flacoane fara numar fara numar. Dezastru. Felicitari pentru initiativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.