Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Mesaj sfâșietor al iubitei sătmăreanului decedat în Belgia: ‘’Nu îmi vine să cred că scriu asta’’

Lacrimi și multă durere după moartea lui Dănuț C, tânărul sătmăreanul care și-a găsit sfârșitul în Belgia. Mesajele de condoleanțe curg în mediul online, iar iubita tânărului a postat un text sfâșietor pe o rețea de socializare.

Dănuț C. avea doar 24 de ani şi a plecat în străinătate de mai mulţi ani pentru un trai mai bun. Tânărul a fost în mai multe țări la muncă iar în Belgia a ajuns destul de recent. Ar fi urmat să se căsătorească însă destinul a fost nemilos.

Iubita lui Dănuț, Andreea, a transmis un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare, după dispariția fulgerătoare a celui care urma să-i fie soț.

,,Of, viața. N-am cuvinte, de ce ai plecat iubirea mea, de ce Doamne mi-ai luat omul cel mai drag de pe pământ, de ce. M-ai lăsat cu un mare gol în suflet, m-ai lăsat cu inima frântă, de ce? Nu îmi vine sa cred ca scriu asta. Drum lin spre cer, iubirea mea, nu o sa te uit niciodată și mereu o sa fii la mine în inimioara. Of, câtă durere mi-ai lăsat Dănuț. Nu am crezut niciodată ca o sa te pierd așa, Dumnezeu sa te ierte și sa fie cu tine mereu, puiul meu”.

Dănuț C. a murit miercuri dimineața, după ce o clădire aflată în construcție s-a prăbușit peste el în Saint-Gilles, Bruxelles. Alți trei bărbați din județul Satu Mare se află în stare gravă la spital după ce au fost și ei prinși sub dărâmături, au precizat, în exclusivitate pentru PortalSM, surse din Bruxelles.

Imobilul în cauză se afla în renovare, iar cei patru bărbați lucrau pe șantier în momentul în care o parte din primul etaj s-a prăbușit peste ei.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.