Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Adrian Cozma, mesaj de Mica Unire: ,,România continuă să fie susținută în aspirațiile sale de dreptate, unitate și libertate’’

Deputatul sătmărean Adrian Cozma a transmis, luni, un mesaj cu prilejul împlinirii a 163 de ani de la Unirea Principatelor Române. ,,România este parte a marii familii europene și continuă să fie susținută în aspirațiile sale de dreptate, unitate și libertate”, a afirmat deputatul.

Redăm, mai jos, mesajul deputatului Adrian Cozma:

,,Sărbătorim 163 de ani de la Unirea Principatelor Române, primul pas important pentru înfăptuirea statului național unitar român. Pe 24 ianuarie 1859 românii transmiteau un semnal cu privire la aspirațiile și năzuințele națiunii noastre.

Înfăptuirea actului istoric de la 1859 a fost rodul eforturilor diplomatice și politice ale unor oameni care au rămas în istorie. Astăzi, la 163 de ani de la Unirea Principatelor, România este parte a marii familii europene și continuă să fie susținută în aspirațiile sale de dreptate, unitate și libertate”.


CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. Bucuresti Răspunde

    Dar cind va uniti sa faceti treaba , sa prospere tara?

  2. Lepre! Răspunde

    Băi leprelor care sunteți, voi nu trebuie să respectați regulile de distanțare socială, având în vedere că suntem în plin val 5 al pandemiei?
    Regulile de distanțare și obligativitatea purtării măștii de protecție sanitară în TOATE spațiile sunt doar pentru pulime?
    Sunt curios dacă se va sesiza vreun organ al statului, în condițiile în care un simplu cetățean este amendat drastic dacă este prins în public fără mască, iar aceste exemplare a au grămadă, fără mască și fără a respecta absolut nimic!
    PUIE MNL!

  3. Răspunde

    Cozma unde a parcat calu.

    • Paul Răspunde

      Uite-l și pe Letiu cuscrul protopopului Socolan,mare penelist!:))))

    • PNL&PD-L Răspunde

      La legat de ușă prefecturii….da apropo bai Cozma când îți pui atârnătorii sa colinde sa cante cântece patriotice,exersează cu ei înainte că nu prea știu versurile,exempului finitului beseni că se uită in caiet la gurzau că bou la poarta nouă…..bine ca și el este replică cu doua picioare!!!

  4. Adrian Răspunde

    O turmă de boi ce au confiscat PNL-ul se dau drept patri(h)oți! Rușine!!! In 2024 veți fi zero!!!

  5. Vai de noi Răspunde

    Astia nici imnu nu l stiu da is prezenti peste tot la fiecare sarbatoare sa vada lumea ca is si ei acolo. Din Mic avocat deputat, finu sau besenica valerica din economist vicepresedinte habar n are de viata lui si nici bine nu stie citii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.