Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Coronavirus Satu Mare: 200 de cazuri noi în ultimele 24 de ore!

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 8.600 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 261 mai puțin decât în ziua anterioară. 506 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.114 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 11.01.2022 (10:00) – 12.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 44 de decese (26 bărbați și 18 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Hunedoara, Iași, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Vrancea și Municipiul București.

Din totalul de 44 de pacienți decedați, 38 au fost nevaccinați și 6 vaccinați. Cei 6 pacienți vaccinați aveau vârste cuprinse între grupele de vârstă 40-49 ani și peste 80 ani. Pacienții vaccinați care au decedat  prezentau comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 3.063, cu 40 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI  sunt internate 417 persoane, cu 2 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 417 pacienți internați la ATI, 33 au certificat care atestă vaccinarea.

8 comentarii

  1. Dias-pora Răspunde

    Mulțumim din suflet diasporei care, pe lângă că ne scoate din foame, ne mai și îmbogățește imunitatea!
    Să fă tufă dmezău în gură pe toți!
    Să reveniți în sicrie toți!

  2. Gogu Răspunde

    Taxă pentru nevaccinați, în Canada. „Sunt o povară financiară pentru toţi locuitorii”
    Citeşte întreaga ştire: Taxă pentru nevaccinați, în Canada. „Sunt o povară financiară pentru toţi locuitorii”

    • @gogu Răspunde

      Da’ clasa politică ce este pentru ceilalți? Zici că e piatră de la moară legată de gât! Câte venituri speciale vă mai trebuie și câte crize ori pandemii, fomiștilor? Deja nenorociți țări întregi!

    • Vaccinatorul Răspunde

      Ia vezi in austria ce amenzi iti pusca daca nu te vaccinezi. Mai putin si iti confisca tot ce ai, si te baga si la puscarie. Nu mai e despre pandemie de mult, la ce spagi dau companiile ce vand vaccinuri, o sa ajungem sa ne lege de maini si de picioare si sa ne vaccineze ca pe animale.

      • Asistenta Răspunde

        Voi vedeti numai partea cu ce bani se fac cu vaccinuri si teste, parca ar fi marea afacere mondiala, si asta este dezinformare, netul e plin si lumea inghite totul, ba mai si devine mare luptatoare antivaccin.
        Da cati bani se pierd pe pacienti care stau si o luna la spital si tratament postcovid, pe echipamente de protectie, pe fabricarea oxigenului care ajunge
        in aer, cati bani se pierd in economia globala, ca nu se lucreaza in multe domenii horeca, turism, transport aerian etc?

        • The Economist Răspunde

          Pierderile sunt mult mai mari si pentru toata lumea, degeaba castiga ceva 3-4 firme americane de vaccin cand milioane de oameni stau in carantina, izolare platita si nu lucreaza, nu produc.
          Castiga chinezii, fapt nedorit de restul lumii.

        • radical2 Răspunde

          Exact. TOtul se rezuma la bani , nu la virus. INteresul e sa poti merge la lucru, sa lucrezi ca un sclav pana pici jos. De sanatate nu is curiosi. De ce credeti ca sa aprobat vaccinul pe repede inainte? ..Exact de aia , sa nu mai fie lockdown. Fiindca asta incetineste productia. Si aia e tot ce conteaza. Nu sanatatea.

  3. The real economist Răspunde

    @The Economist. Fără supărare dar degeaba spui asta lui @Asistenta. Nu are capacitatea intelectuală de a înțelege informația. Ea merge din pas în pas. Când se va termina tărășenia asta toată lumea va răsuna de la afirmații de genul “da’ n-am crezut că se va ajunge chiar în halul ăsta!”. Apoi pe cine vor pune hamul iar ca să reconstruiască ce se mai poate salva? Tot pe ăia pe care îi călăresc și acum și îi bagă forțat în coteț! Doar nu o să se ajungă până acolo ca să lucreze și ei!?!? Terminați cu știrile astea alarmiste zilnice cu variante numai de voi visate (de genul deltacron)! La unguri cifrele se dau de multă vreme o dată pe săptămână. Chiar credeți că din ăsta constă preocuparea cotidiană a omului? Nu vedeți că din incompetența voastră cei din energie au generat o criză care numai acum urmează să vină? Ce veți face nepregătiților, adormiților atuncea? Că nu o să aveți nici fonduri pentru încălzirea birourilor, că nu o să vă ajungă banii! Cereți rectificare bugetară, mai desenați bani? Până când #AlbăcaZăpadelor???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.